Τελικά για το ΠΑΣΟΚ η 3η Σεπτέμβρη ήταν μια κανονική μέρα. Η εκδήλωση που έγινε στο Ζάππειο για τα 46 χρόνια από την ίδρυση του κινήματος απέδειξε ότι ούτε τα στελέχη δεν μπορούν να γεμίσουν   μια αίθουσα . Άρα πως θα κινητοποιήσουν τον κόσμο τους και θα γεμίσουν στάδια και πλατείας όταν χρειαστεί….

Από την χθεσινή εκδήλωση έλειπε ο  Κώστας Σημίτης, ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Ευάγγελος Βενιζέλος γεγονός που σχολιάστηκε έντονα στους διαδρόμους του  Ζαππείου.

 Οι δυο πρώην πρωθυπουργοί -Κώστας Σημίτης και Γιώργος Παπανδρέου –έστειλαν μόνο  χαιρετισμούς προκειμένου να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν στους παρευρισκόμενους ότι κάτι τρέχει με το κόμμα.

Η Χαριλάου Τρικούπη έσπευσε να εκμεταλλευτεί αυτό το γεγονός προκειμένου να δείξει ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Ωστόσο η στάση των τριών στελεχών ήταν ιδιαίτερα προσβλητική απέναντι στην Φώφη Γεννηματα η οποία θέλησε να συνδέσει την φετινή  επέτειο με το έργο του πατέρα της Γιώργου Γεννηματά και γι αυτό η εκδήλωση αφιερώθηκε στο ΕΣΥ.

Στο πλαίσιο συνέχισης του έργου του Γιώργου Γεννηματά η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κατέθεσε αίτημα για  προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την διαχείριση της πανδημίας , η οποία θα γίνει  την Δευτέρα.

Πάντως όλα δείχνουν ότι το κόμμα της Φώφης Γεννηματά δεν κατάφερε ποτέ να βγει από την εσωστρέφεια καθώς τα μισά στελέχη εμφανίζονται να είναι  θαυμαστές  της πολιτικής Μητσοτάκη και οι υπόλοιποι έτοιμοι να ανοίξουν την πόρτα του ΣΥΡΙΖΑ.