Είναι να σπαρταράει κανείς από γέλιο! Από τις 9 έως τις 13 Σεπτεμβρίου διενεργήθηκε η δημοσκόπηση της εταιρείας Prorata, την οποία προβάλλει σήμερα με τυμπανοκρουσίες το σάιτ της «Αυγής». Δηλαδή, η έρευνα ολοκληρώθηκε ουσιαστικά και τυπικά τη μέρα, κατά την οποία ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, παραχωρούσε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στους πολιτικούς συντάκτες, στη Θεσσαλονίκη.

Άρα, δεν περιλαμβάνει αυτή η δημοσκόπηση τις αντιδράσεις των ερωτηθέντων μετά την εμφάνιση του πρωθυπουργού από τη Θεσσαλονίκη.
Κι όμως! Τι βρήκε να μας πει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέργιος Καλπάκης; Το εξής απίθανο και εκτός τόπου και χρόνου:

«Δεν πέρασε μία εβδομάδα από την παρουσία του κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ (sic) για να καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος το αφήγημα της ‘αυτοπεποίθησης’»…

Με άλλα λόγια, εάν η Prorata ήθελε να δημοσιεύσει την εν λόγω δημοσκόπηση έναν μήνα μετά τις 13 Σεπτεμβρίου, ο κ. Καλπάκης θα μας έλεγε ότι… «δεν πέρασε ένας μήνας από την παρουσία του κ. Μητσοτάκη κ.λπ., κ.λπ.»…
Βρε παιδιά, μας βλέπουν, βρε παιδιά!