Για ντροπή και θλίψη κάνει λόγο ο Εκπρόσωπος Κοινοβουλευτικού Έργου του Κινήματος Αλλαγής Σπύρος Καρανικόλας, σχολίαζοντας το πρωτοσέλιδο της Αυγής.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook, το πιο ανατριχιαστικό όμως είναι ότι εργαλειοποιούν, αμαυρώνουν και αντιστρέφουν ένα σύνθημα που ένωσε τον Ελληνικό λαό και το μετατρέπουν στο βασικότερο επιχείρημα υπέρ των ίδιων των φασιστών-εγκληματιών Χρυσαυγιτών.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Σπύρου Καρανικόλα

«Πριν από μερικές μέρες ο Ελληνικός λαός, η Δικαιοσύνη και οι πολιτικές δυνάμεις έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα καταδίκης του φασισμού. Κάποιοι φαίνεται όμως ότι έπαιζαν, πάλι, θέατρο για να καπηλευθούν πολιτικά το τείχος Δημοκρατίας που σήκωσε ο ελληνικός λαός απέναντι στο νεοναζισμό.

Σήμερα, η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει στον ακραίο διχαστικό και πολωτικό λόγο, ακολουθώντας, αμετανόητοι, ακριβώς την ίδια συνταγή του 2011.

Το πιο ανατριχιαστικό όμως είναι ότι εργαλειοποιούν, αμαυρώνουν και αντιστρέφουν ένα σύνθημα που ένωσε τον Ελληνικό λαό και το μετατρέπουν στο βασικότερο επιχείρημα υπέρ των ίδιων των φασιστών-εγκληματιών Χρυσαυγιτών.
Ντροπή και θλίψη!»