Κεραμεως_
Πολιτική

Άγνωστοι επιτέθηκαν με τρικάκια στο γραφείο της Νίκης Κεραμέως (εικόνες)

Το μήνυμα που έστειλε μετά την επίθεση

Επίθεση με τρικάκια στο γραφείο της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως πραγματοποίησε ομάδα αγνώστων το βράδυ της Τετάρτης.

Η ίδια με ανάρτησή της στο twitter τόνισε πως η παρέμβαση έγινε από αυτούς που «υπερασπίζονται την παραβατικότητα στα πανεπιστήμια», σημειώνοντας πως «θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το Πανεπιστήμιο που αξίζει στα παιδιά μας».

Η ανάρτηση της Νίκης Κεραμέως στο twitter:
Ταραντίλης: Kάνουν λάθος όποιοι νομίζουν πως θα φοβηθούμε

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, μετά τη γνωστοποίηση της επίθεσης δήλωσε τη στήριξή του στην υπουργό Παιδείας, τονίζοντας πως δε θα φοβιθεί από κάποιους «που δε θέλουν τις αλλαγές»

Η δήλωσή του:

Τραμπούκοι πέταξαν τρικάκια με απειλητικό περιεχόμενο σήμερα στο πολιτικό γραφείο της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως. Αν νομίζουν ότι με αυτό το λόγο θα φοβίσουν την Υπουργό και την κυβέρνηση, ώστε να μην προχωρήσουν οι αλλαγές στα ΑΕΙ κάνουν λάθος. Η βία δεν έχει θέση ούτε στα Πανεπιστήμια, ούτε στην κοινωνία. Τα ΑΕΙ είναι χώροι γνώσης και ελεύθερης διακίνησης των ιδεών κι όχι χώροι ανομίας και τραμπουκισμών. Οι αλλαγές θα προχωρήσουν γιατί αυτό απαιτεί η μεγάλη πλειονότητα των φοιτητών, των καθηγητών και της κοινωνίας.

Φωτογραφίες από την επίθεση