Την σημαντική εξέλιξη της κατασκευής του Βόρειου Οδικού Άξονα της Κρήτης, καθώς το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών κατέθεσε προς έγκριση την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, σχολίασε σε ανάρτησή του ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών κ. Γιώργος  Καραγιάννης.

karagiannis1

 Ειδικότερα, ο κ. Γιώργος Καραγιάννης σχολίασε με ανάρτησή του στο Facebook:

Στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, υπό την καθοδήγηση του Υπουργού, Κώστα Καραμανλή, κάναμε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την υλοποίηση ενός μεγάλου  έργου, του Βόρειου Οδικού Άξονα της Κρήτης (ΒΟΑΚ).

Καταθέσαμε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας προς έγκριση, τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το Έργο «Χερσόνησος – Νεάπολη του ΒΟΑΚ», μήκους 22,5χλμ, κόστους 205εκατ.€, το οποίο θα υλοποιηθεί ω έργο ΣΔΙΤ.

karagiannis2

 

Η κατασκευή αυτού του πολύπαθου οδικού  άξονα είναι εξαιρετικά σημαντική, γιατί η Κρήτη έχει ανάγκη από έναν ασφαλή και υπερσύγχρονο αυτοκινητόδρομο, περιβαλλοντικά φιλικό, που θα συμβάλει στην ουσιαστική μείωση των ατυχημάτων, στη μείωση του χρόνου μετακινήσεων στο νησί και θα συνδράμει στη συνολική τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της Κρήτης.

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έθεσε ως στόχο να δώσουμε στην Κρήτη το δρόμο που της αξίζει και αυτό είμαστε αποφασισμένοι να το κάνουμε πράξη!

Δείτε την ανάρτηση του κ. Καραγιάννη: 

Στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, υπό την καθοδήγηση του Υπουργού, Κώστα Καραμανλή, κάναμε ένα πολύ σημαντικό βήμα...

Δημοσιεύτηκε από Giorgos Karagiannis στις Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2021