Σε μία οργισμένη ανακοίνωση προχώρησε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας μπροστά στα όσα γράφει ο δημοσιογράφος, Κώστας Βαξεβάνης, καατά του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο εκδότης της εφημερίδας Documendo έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter «Πάντα είχα την απορία γιατί μια από τις πρώτες αποφάσεις που πήρε προσωπικά ο Μητσοτάκης μόλις ανέλαβε την εξουσία, ήταν να αναλάβει το Μέγαρο Μαξίμου, ο ίδιος δηλαδή, την ευθύνη για τα ασυνόδευτα ανήλικα. Καλά την ΕΥΠ αλλά τα ασυνόδευτα ανήλικα γιατί;» αφήνοντας άθλια υπονοούμενα.

Η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας ήταν άμεση και σχεδόν σοκαρισμένη αφού με φόντο τις τραγικές εξελίξεις της επικαιρότητας ο δημοσιογράφος επιλέγει να ρίξει «λάσπη» προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ερωτάται ευθέως ο κ. Τσίπρας: προσυπογράφει αυτές τις αθλιότητες, του πραγματικού εκπροσώπου του, κ. Βαξεβάνη; Αναμένουμε την τοποθέτησή του. Η σιωπή σημαίνει αποδοχή της χυδαιότητας» ανακοινώθηκε από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.