Σφοδρή σύγκρουση ξέσπασε ανάμεσα στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη και τον βουλευτή Δυτικού Τομέα του κόμματος Παναγιώτη Κουρουμπλή, κατά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής φέρεται να είπε ότι «κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν το κόμμα να μείνει στο 20% , θέλουν να μην ξανακερδίσει τις εκλογές ,προκειμένου να υπάρξουν εσωκομματικές εξελίξεις».

Ο Πάνος Σκουρλέτης σήκωσε το γάντι και απάντησε στον βουλευτή: «Πυροβολείτε τα πόδια σας με το κυνήγι μαγισσών που κάνετε» αποκρίθηκε ο Πάνος Σκουρλέτης τονίζοντα ακόμα ότι είναι ντροπή να υπάρχουν τέτοιες κατηγορίες εναντίων στελεχών .

Δυσαρέσκεια και γκρίνια υπήρξε και για την διαφοροποιήση του Νίκου Φίλη πριν από μερικές μέρες στο θέμα του Ελληνικού από τον Χρήστο Σπίρτζη, τον Παναγιώτη Κουρυμπλή και τον Γιάννη Μουζάλα. «Συνεδρίασε κάποιοι όργανο και αποφάσισε κάτι άλλο ρώτησε ο Νίκος Φίλης. Ο πρωινός καφές είναι κομματικό όργανο για να αποφασίσει;. Από την στιγμή που δεν υπήρξε κομματική γραμμή έκανα αυτό που πίστευα σωστό.»