Ηλιοπουλος_
Πολιτική

Με πόλεμο απειλεί την κυβέρνηση για τα εργασιακά ο Ηλιόπουλος - Ομολογεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ οργάνωσε τις πορείες στη Νέα Σμύρνη

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε κατά τη διάρκεια των γεγονότων της Νέας Σμύρνης πως «εμείς δε βγάλαμε τον κόσμο στους δρόμους»

Με «πόλεμο» απειλεί την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, σε περίπτωση που προχωρήσει σε αλλαγές στα εργασιακά. Μάλιστα όπως ανέφερε στο πλαίσιο διαδικτυακής παρέμβασης του ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια και θα κινητοποιήσει με όλους του τις δυνάμεις τον κοσμο προκειμένου να βγεί στους δρόμους.

Κατά τον κ. Ηλιόπουλο επιθετική αντιπολίτευση είναι αυτή που συνομιλεί με την κοινωνία και όπως εξηγεί αυτό έπραξε και μετά τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης, όπου ενθαρρυνε και υπερασπίστηκε τις διαδηλώσεις εναντιον της αστυνομικής βίας. 

«Χωρίς να κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω θα υπερασπιστούμε το δικαίωμα των ανθρώπων να αντιδρούνε σε άδικες πολιτικές. Επιθετική αντιπολίτευση αυτή τη στιγμή είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να λέει οτι θα γίνει πόλεμος και προσέχω τις λέξεις που χρησιμοποιώ, κυριολεκτικά θα γίνει πόλεμος αν τολμήσουν να φέρουν το νομοσχέδιο για τα εργασιακά. Αλλά αυτός δεν είναι πόλεμος στα πληκτρολόγια είναι πόλεμος με τον κόσμο στον δρόμο....» αναφέρει χαρακτηριστικά...

Παράλληλα, ομολογεί πως οι κινητοποιήσεις στη Νέα Σμύρνη μετά τα γεγονότα που έλαβαν χώρα, «ήταν μία χαρακτηριστική περίπτωση επιθετικής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ», όταν δημοσίως ανέφερε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως «εμείς δε βγάλαμε τον κόσμο στους δρόμους».