Αλλαγές στο Κίνημα Αλλαγής το προσεχές φθινόπωρο προανήγγειλε ο Ανδρέας Λοβέρδος, σημειώνοντας ότι η πρότασή του θα είναι το ΚΙΝΑΛ να ξαναγίνει ΠΑΣΟΚ

«Το φθινόπωρο θα έχουμε αλλαγές στο ΚΙΝΑΛ. Οι αλλαγές αυτές θα έχουν τέτοιο χαρακτήρα, ώστε να γίνουμε κόμμα εξουσίας. Το ΚΙΝΑΛ θα ξαναγίνει ΠΑΣΟΚ και αυτή θα είναι η δική μου πρόταση. Προφανώς σε αυτή την κούρσα αλλαγών θα μπω μπροστά. Δεν θα κάνω πίσω ούτε για να πάρω φόρα. Είμαι αποφασισμένος» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Σχολιάζοντας την απόφαση του επικεφαλής των Podemos να αποτραβηχτεί από την πολιτική ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ ανέφερε: «Ελπίζω την πορεία του Πάμπλο Ιγκλέσιας να την έχουν και άλλοι στην Ελλάδα, που ευδοκίμησαν καλλιεργώντας το ψέμα και τη δημαγωγία. Το βάζουν πλέον στα πόδια οι κήρυκες του ψέματος. Το ψέμα έχει τελειώσει».

Για το Κυπριακό: «Η Ελλάδα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δεχτεί λύση διχοτόμησης. Θα πρέπει η χώρα μας να κρατάει συνεχώς το θέμα του Κυπριακού ανοιχτό, εμμένοντας στις θέσεις του συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ. Το καθεστώς Ερντογάν που ενθάρρυνε τις θέσεις για διχοτόμηση είναι σε παρακμή. Εγώ προσωπικά δεν του δίνω μεγάλο χρόνο ζωής» επεσήμανε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ.