Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
polakis_ok_1
Πολιτική

Οργή ΝΔ για Πολάκη: «Καλεί τους πολίτες να μην εμβολιαστούν - Να καταδικάσει ο Τσίπρας»

Σφοδρή αντίδραση της ΝΔ για την ανάρτηση του βουλευτή

Την σφοδρή αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη, με την οποία ο πρώην υφυπουργός Υγείας αμφισβητεί την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, καθώς όπως υποστηρίζει δεν έχουν ολοκληρωθεί οι τρεις φάσεις των μελετών.

Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ σχολιάζει την «αφωνία» της Κουμουνδούρου για την ακραία ανάρτηση Πολάκη, καλώντας τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση και να καταδικάσει ευθέως τον βουλευτή,  επισημαίνοντας ότι Παύλος Πολάκης «ουσιαστικά καλεί τους πολίτες να μην εμβολιαστούν καταφερόμενος παράλληλα κατά της επιστημονικής κοινότητας».
201128532_935219347257376_5212419084452333138_n

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Πολάκης με ανάρτησή του αμφισβητεί ευθέως τα εμβόλια και ουσιαστικά καλεί τους πολίτες να μην εμβολιαστούν καταφερόμενος παράλληλα κατά της επιστημονικής κοινότητας. Έχουν περάσει 24 ωρες και από τον ΣΥΡΙΖΑ σιγή. Ζητάμε από τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση και να καταδικάσει ευθέως τον κ. Πολάκη. Οποιαδήποτε άλλη αντίδραση αποδεικνύει για μία ακόμα φορά ότι Τσίπρας = Πολάκης και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ανταγωνίζεται τον κ. Βελόπουλο κλείνοντας το μάτι στους αντιεμβολιαστές.