Δεκάδες χειρόγραφες σημειώσεις εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ στο κρησφύγετο του Χρήστου Παππά, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι μέσω αυτών επικοινωνούσε με συγγενείς και φίλους του στο διάστημα που καταζητείτο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες της «ΕΡΤ», στην έκθεση κατάσχεσης που συνέταξε η Αντιτρομοκρατική, προκύπτει ότι στην τραπεζαρία του ισόγειου διαμερίσματος στου Ζωγράφου βρέθηκαν: Δύο κινητά τηλέφωνα, δύο υπολογιστές, ένα τάμπλετ, ένα σκισμένο χαρτί με την εξής σημείωση: «Σου βάζω μία sim, η οποία ίσως δουλεύει για στιγμή ανάγκης».

Από την έρευνα της Αντιτρομοκρατικής στο υπνοδωμάτιο του Χρήστου Παππά βρέθηκαν ακόμα αριθμημένα χαρτιά A4 με χειρόγραφες σημειώσεις. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι μέσω αυτών επικοινωνούσε με άτομα από το στενό συγγενικό και φιλικό του περιβάλλον στη διάστημα που καταζητείτο.

Ποιος είναι ο «Δάσκαλος»

Ένα από τα κείμενα, που μπήκαν στο «μικροσκόπιο» της Αστυνομίας, ξεκινούσε με τη λέξη «ΔΑΣΚΑΛΕ» και τελείωνε με την ένδειξη «ΔΧΠ».

Στο κείμενο στην πίσω όψη της σελίδας υπήρχαν ενδείξεις όπως «Σ’ αγαπώ» και «Αδέκαστος».

Στο κρησφύγετο του καταδικασμένου Χρυσαυγίτη βρέθηκε και ένα τετράδιο 68 σελίδων. Μόνο σε τρεις από τις σελίδες του υπήρχαν χειρόγραφες σημειώσεις, που ξεκινούν με τη φράση «Μεγάλη Παρασκευή» και τελειώνουν με τη φράση «Στον κόσμο».

Οι χειρόγραφες σημειώσεις στάλθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για ανάλυση.