Ελληνοφρένεια
Ελληνοφρένεια Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
adonis_georgiadis_3_2
Πολιτική

Γεωργιάδης για Αποστολάκη: Δεν είναι δυνατόν με την πρώτη «στρακαστρούκα» του ΣΥΡΙΖΑ να το βάζει στα πόδια

Όπως επισήμανε η κίνηση του πρωθυπουργού να υπουργοποιήσει ένα πρόσωπο από άλλον πολιτικό χώρο ήταν «εξαιρετική», αλλά «δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ τόσος ήταν πάντα»

Μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή LIVE NEWS, ο Άδωνις Γεωργιάδης , υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, έκανε λόγο για ξεσκέπασμα του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τον Ευάγγελο Αποστολάκη.

«Έχουμε την απόλυτη αποκάλυψη του πόσο χωρίς καμία ενσυναίσθηση και αγάπη προς τους συμπολίτες του φέρεται ο κύριος Τσίπρας. Ας υποθέσουμε ότι ό,τι έλεγε το προηγούμενο διάστημα για τη μη σωστή λειτουργία της Πολιτικής Προστασίας ήταν αληθή. Τι πιο φυσιολογικό να θέλει ο κ. Τσίπρας, ένας άνθρωπος ο οποίος ο ίδιος εμπιστεύεται, να αναλάβει τον κομβικό ρόλο ώστε να σώσει ζωές. Αν πράγματι το κίνητρο του κ. Τσίπρα δεν είναι η αντιπολίτευση αλλά ο πόνος του και η στεναχώρια του για τους συμπολίτες του, το πρώτο που θα έπρεπε να θέλει είναι εκεί να μπει ένα πρόσωπο που να μπορεί να διασώσει τις ζωές αυτές».

«Λυπάμαι που έκανε πίσω με αυτόν τον τρόπο»

Σύμφωνα με την κ. Γεωργιάδη, ο πρωθυπουργός επέλεξε για την κρίσιμη θέση του καινούργιου υπουργείου «έναν άνθρωπο που καριέρα με τιμή για την ελληνική πολιτεία. Το τεκμήριο του ανθρώπου αυτού είναι ότι αντέχει την πίεση ή να το βάζει στα πόδια με την πρώτη στρακαστρούκα; Λυπούμαι που ο κ. Αποστολάκης έκανε πίσω με αυτόν τον τρόπο». «Δεν επιτρέπεται ένας άνθρωπος να έχει δεχτεί μια τέτοια θέση και επειδή ένα κόμμα έβγαλε ένα δελτίο Τύπου να το βάλει στα πόδια, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, δυστυχώς δεν μπορούσε ο άνθρωπος, δεν άντεχε την πίεση».

Όπως επισήμανε ο υπουργός Ανάπτυξης, η κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να υπουργοποιήσει ένα πρόσωπο από άλλον πολιτικό χώρο ήταν «εξαιρετική», αλλά «δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ τόσος ήταν πάντα».

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης, ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και την ευκαιρία για τη συνέχεια του έργου του. «Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον πρωθυπουργό ο οποίος με τίμησε με την εμπιστοσύνη του σε ένα κρίσιμο υπουργείο, σε μια κρίσιμη συγκυρία. Είμαι υπερήφανος με τη δουλειά που κάναμε με τους συνεργάτες μου τα τελευταία 2 χρόνια», κατέληξε ο υπουργός.