Σε υφυπουργός αρμόδιος για τις Υποδομές, αναβαθμίστηκε ο μέχρι πρότινος γενικός γραμματέας του υπουργείου Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης

Ο Γιώργος Καραγιάννης λίγο μετά την τελετή - παράδοσης στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την τιμή που του έκανε να του αναθέσει το χαρτοφυλάκιο των Υποδομών, αλλά και τον επικεφαλής του υπουργείου Κώστα Καραμανλή. 

«Μετά από δύο χρόνια στη θέση του Γενικού Γραμματέα Υποδομών με πολύ σκληρή και συλλογική δουλειά με τους συνεργάτες μου και τα αρμόδια στελέχη του Υπουργείου καταφέραμε και ξεμπλοκάραμε εμβληματικά έργα, ωριμάσαμε άλλα, που για χρόνια έμεναν στα χαρτιά και σχεδιάσαμε νέα, συμβάλλοντας στην εθνική προσπάθεια για εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση των υποδομων της χώρας», σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο νέος υφυπουργός Υποδομών. 
5364375
Και συνεχίζει: «Με σοβαρότητα, συνέπεια και συστηματικότητα θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την υλοποίηση του φιλόδοξου προγράμματος των 13 δισ. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε». 

Oλόκληρη η ανακοίνωση του Γιώργου Καραγιάννη

Μετά από δύο χρόνια στη θέση του Γενικού Γραμματέα Υποδομών με πολύ σκληρή και συλλογική δουλειά με τους συνεργάτες μου και τα αρμόδια στελέχη του Υπουργείου καταφέραμε και ξεμπλοκάραμε εμβληματικά έργα, ωριμάσαμε άλλα, που για χρόνια έμεναν στα χαρτιά και σχεδιάσαμε νέα, συμβάλλοντας στην εθνική προσπάθεια για εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση των υποδομων της χώρας.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Πρωθυπουργό,  για την τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει το χαρτοφυλάκιο του Υφυπουργού Υποδομών στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και φυσικά τον Υπουργό, που με εμπιστεύτηκε και με στήριξε από την πρώτη στιγμή.

Με σοβαρότητα, συνέπεια και συστηματικότητα θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την υλοποίηση του φιλόδοξου προγράμματος των 13 δις.
Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.