Το χωριό των Παπανδρέου, το Καλέντζι Αχαΐας, επέλεξε ο Ανδρέας Λοβέρδος για στείλει το μήνυμά του για τα 40 χρόνια από την εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ, στις 18 Οκτωβρίου 1981, αλλά και να στείλει τα δικά του μηνύματα, στον απόηχο όλων των τελευταίων εξελίξεων

Στο μήνυμά του, μεταξύ άλλων, αφήνει έμμεσες αιχμές για την παρέμβαση του Γιώργου Παπανδρέου, με αφορμή τις διεργασίες στα εσωτερικά του ΚΙΝΑΛ, για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Η ανασύσταση το χώρου υπερβαίνει τις προσωπικές και ηγετικές φιλοδοξίες όλων μας

«Η ηγεσία της Δημοκρατικής Παράταξης είναι μια εξαιρετικά σοβαρή πολιτική υπόθεση, για να την αφήσουμε έρμαιο ανομολόγητων σκοπιμοτήτων και επιδιώξεων», ανέφερε στη δήλωσή του ο Ανδρέας Λοβέρδος, ενώ σημείωσε: «Η ανασύσταση του κέντρου και της κεντροαριστεράς υπερβαίνει τις προσωπικές και ηγετικές φιλοδοξίες όλων μας. Η αξία και η χρησιμότητα της συνδέεται πρωτίστως με τη ζωτική ανάγκη προοδευτικού αναπροσανατολισμού της χώρας».

«Με πυξίδα αυτή την προτεραιότητα είμαστε υποχρεωμένοι να επιδείξουμε υπευθυνότητα και σοβαρότητα, αποφεύγοντας άγονες αναμετρήσεις», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο