Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής. 

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του αναμένεται να γίνει σήμερα γύρω στις οχτώ το βράδυ, την ώρα των δελτίων ειδήσεων.
Προς επιβεβαίωση και σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου έχει ζητήσει κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης, προκειμένου να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, που θα γίνει με φόντο την Ακρόπολη. Έχει ήδη ενημερώσει τηλεφωνικώς τη Φώφη Γεννηματά, η οποία, όπως είναι γνωστό, νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρώην πρωθυπουργός συγκάλεσε νωρίτερα σύσκεψη στο Ιδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου στον Κεραμεικό, στην οποία μετείχαν συνεργάτες και στελέχη του επιτελείου του, προκειμένου να συζητήσουν όλες τις τελευταίες λεπτομέρεις πριν προχωρήσει στις επίσημες δηλώσεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει αυτή τη στιγμή μεγάλη κινητοποίηση από μέλη και φίλους που στηρίζουν τον Γιώργο Παπανδρέου,
ώστε να είναι παρόντες την ώρα που ο πρώην πρωθυπουργός θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του. 

Μαζεύουν υπογραφές

Οι πληροφορίες θέλουν το επιτελείο του κ. Παπανδρέου να βρίσκεται ήδη σε φάση ολοκλήρωης της συλλογής υπογραφών από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, καθώς αύριο είναι η καταληκτική ημερομηνία που οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν καταθέσει την υποψηφιότητά τους με τις απαιτούμενες υπογραφές.