Από την Κρήτη όπου βρισκόταν στο πλαίσιο προγραμματισμένης ομιλίας του στον Δημοτικό Κήπο Χανίων, ενημερώθηκε για την υποψηφιότητα Παπανδρέου ο έτερος διεκδικητής της προεδρίας του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος. 

«Καλοδεχούμενος είναι ο κύριος Παπανδρέου στην κούρσα διαδοχής προέδρου στο ΚΙΝΑΛ», ανέφερε ο Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στην ΚΡΗΤΗ TV: «Δεν έχω κανένα σχόλιο. Καλοδεχούμενος όπως και όλοι οι υποψήφιοι», τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος, κληθείς να τοποθετηθεί για την απόφαση του πρώην πρωθυπουργού και αρχηγού του κόμματος. 

Ο Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε ότι στις 5 Δεκεμβρίου το σάλπισμα το δικό του «είναι σάλπισμα νίκης και αναγέννησης της δημοκρατικής παράταξης».

Πρόσθεσε δε πως το πρωί θα ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία που θα αφορά το ΚΙΝΑΛ και αν η επιλογή του κόσμου είναι η δική του υποψηφιότητα, τότε θα έχει εκλεγεί ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. «Στόχος μου είναι να εξαπλωθεί το κόμμα σε όλη την Ελλάδα γιατί τώρα είναι περιορισμένο και να γίνει προοδευτικός πρωταγωνιστής, ένα κόμμα εξουσίας κι όχι ένα μικρό κόμμα με μικρά ποσοστά» υπογράμμισε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Λοβέρδου