Μέχρι τέλους
Μέχρι τέλους Γιώργος Κουβαράς Γιώργος Πιέρρος
adonis_7_2
Πολιτική

Δυσαρέσκεια Γεωργιάδη με την απάντηση Μόσιαλου: Δεν βρήκε το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη για την προσβολή - Είναι λάθος να χλευάζεις

«Κρίμα για την προσπάθεια που έχει καταβάλλει για την αντιμετώπιση της πανδημίας», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων

«Θύελλα» αντιδράσεων έχει προκαλέσει η ανάρτηση του σκίτσου από τον καθηγητή Πολιτικής της Υγείας Ηλία Μόσιαλου , του Κολλεγίου Imperial και της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου (LSE), η οποία απεικόνιζε την Θεοτόκο φορώντας προστατευτική μάσκα στο πρόσωπο επάνω σε ένα γαϊδουράκι και τον Ιωσήφ.

Εκτός από την Εκκλησία της Ελλάδας, η συγκεκριμένη ανάρτηση του καθηγητή έχει προκαλέσει αντιδράσεις και στον πολιτικό χώρο. Μάλιστα σήμερα ο Ηλίας Μόσιαλος έδωσε τη δική του απάντηση πάνω στο θέμα, μία απάντηση που από ότι φάνηκε δεν ήταν αρκετή για τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη.

Ειδικότερα ο υπουργός τοποθετήθηκε με ανάρτησή του στα social media κατά του Ηλία Μόσιαλου. «Κρίμα για την προσπάθεια που έχει καταβάλλει για την αντιμετώπιση της Πανδημίας, ότι ο κ. Μόσιαλος δεν βρήκε το θάρρος να ζητήσει Συγγνώμη για την προσβολή. Η Παρθένος Θεοτόκος είναι Θεμέλιο για την Πίστη μας, μπορεί να μην πιστεύεις αλλά λάθος να χλευάζεις». έγραψε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter.