Σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη σημειώθηκε στη Βουλή με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη για τον Φουρθιώτη αλλά και για τα επαγγελματική εμπειρία και το πόσες ώρες που εργάστηκε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο υπουργός Υγείας, απαντώντας στην κριτική του κ. Σκουρλέτη για τα μηνύματα που φέρεται να αντάλλαξε ο κ. Γεραπετρίτης με τον κ. Φουρθιώτη είπε «επειδή σας αρέσουν τα sms κ. Σκουρλέτη να σας θυμίσω τα sms που έστελνε ο εργολάβος Καλογρίτσας σε υπουργό της δικής σας κυβέρνησης αποκαλώντας τον «καμάρι» και «λεβέντη μου». Αυτά δεν σας ενοχλούν;».

«Δεν περίμενα να υπερασπιστείτε τον κ. Φουρθιώτη. Είστε αδικαιολόγητοι . Αδιόρθωτοι. Είστε ικανοί να μην στηρίζετε το σύστημα υγείας επειδή είναι δημόσιο» είπε ο κ. Σκουρλέτης υποστηρίζοντας ότι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει επαγγελματική εμπειρία.

Ακολουθήσε ένας επεισοδιακός διάλογος :

Θάνος Πλεύρης: «Σταματήστε τη λάσπη. Έχετε κάτι να μου πείτε για τον Φουρθιώτη

Πάνος Σκουρλέτης: είστε υποστηρικτής του υπόδικου; Ντροπή

Θάνος Πλεύρης: Είπατε ψευδέστατα και συκοφαντικά - πράγμα που το συνηθίζετε – ότι μου παρέχει υπηρεσίες ο Φουρθιώτης. Αναφερθήκατε στον πρωθυπουργό ως ανεπάγγελτο. Εσείς! Που έχετε αρχηγό που δεν έχει εργαστεί ούτε ένα δευτερόλεπτο. Τι δουλειά έκανε ο Τσίπρας. Ζείτε όλοι από τον ήλιο του κ. Τσίπρα αλά ο Τσίπρας δεν έχει εργαστεί ούτε ένα δευτερόλεπτο σε αντίθεση με τον σημερινό πρωθυπουργό.

Πάνος Σκουρλέτης: Εγώ στην ζωή μου έζησα με την δική μου δουλειά. Αφήστε την λάσπη. Αν θέλετε να συγκινούμε τα ένσημά μας.

Θάνος Πλεύρης: Υπερασπίζομαι και την δική μου εργασία και του πρωθυπουργού. Εσείς υπερασπιστήκατε μόνο τη δική σας. Για σηκωθείτε να πείτε για την εργασία του κ. Τσίπρα που δεν έχει εργαστεί ποτέ!