Αγωγή κατά των εφημερίδων «Δημοκρατία» και «Documento», αν δεν ζητήσουν συγνώμη για την υπόθεση Novartis,  προανήγγειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων είπε για την εφημερίδα «Δημοκρατία», που έγραψε σήμερα ότι σκανδαλωδώς μπήκε ο φάκελος Γεωργιάδη στο αρχείο τα εξής:

«Βλέπω σήμερα στην εφημερίδα Δημοκρατία του κ. Φιλιππάκη ο οποίος είναι ένας από αυτούς που ερευνά η Δικαιοσύνη, ότι λέει ότι σκανδαλωδώς μπήκε ο φάκελος στο αρχείο Γεωργιάδη. Από εδώ και μπρος μην πηγαίνουμε να δικαστούμε στην Εισαγγελία να πηγαίνουμε στη Δημοκρατία. Μην πηγαίνουμε στους εισαγγελείς, να πηγαίνουμε στον κ. Φιλιππάκη και να βγάζει το βούλευμα ο κ. Κοττάκης». 

Σε ερώτηση γιατί συμβαίνουν τα παραπάνω, ο κ. Γεωργιάδης είπε:

«Διότι είναι μπλεγμένοι οι άνθρωποι, αφού αυτοί ήταν μέσα στο κόλπο. Η εφημερίδα Δημοκρατία δεν ήταν η εφημερίδα που είχε δημοσιεύσει πρωτοσέλιδο κατά του Αγγελή όταν θελαν να φάνε τον Αγγελή γιατί δεν δεχόταν να κάνει την σκευωρία ; Ποια εφημερίδα έβγαλε πρωτοσέλιδο με διαρροή όπου οδήγησε τον Αγγελή στο να παραιτηθεί και να φύγει από τη μέση όταν ηρνείτο ο Αγγελής να γίνει μέρος της σκευωρίας; Θυμάστε ποια εφημερίδα ήταν αυτή; Η Δημοκρατία, άρα δεν θα πρέπει τώρα ο κ. Φιλιππάκης να κάνει κατι να καλύψει τα νώτα του; Προφανώς αλλά αυτό είναι δικό του θέμα ας κάνει ότι θέλει, κατηγορούμενος είναι ότι νομίζει θα κάνει»