«Ελέγξατε εξονυχιστικά τα πόθεν έσχες μου. Σας έδωσα όλους τους λογαριασμούς μου. Στήσατε προανακριτική, με στείλατε στην Δικαιοσύνη. Η Δικαιοσύνη με ήλεγξε για πέντε χρόνια και απεφάνθη. Τι άλλο θέλετε από εμένα; Πείτε μου που να πάω;». 

Αυτό ανέφερε στην ομιλία του στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για τις επιθέσεις που δέχεται σχετικά με την αρχειοθέτηση της υπόθεσης του για τη Novartis. 

«Είναι η τελευταία φορά που ανέχομαι κριτική για το ποινικό σκέλος της υπόθεσης Novartis. Από αύριο όποιος μιλάει για μένα και την υπόθεση θα του καταθέτω αγωγή για να τελειώσει η πλάκα, δεν έχω άλλο μέσο να αμυνθώ», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

«Ο Τσίπρας σήμερα έβαλε όλη την υπόγα του διαδικτύου να με παρουσιάζει ένοχο», είπε σε πολύ υψηλούς τόνους ο Άδωνις Γεωργιάδης και προανήγγειλε ότι όποιος από τον ΣΥΡΙΖΑ τον παρουσιάζει ύποπτο για Novartis θα κάνει κατευθείαν αγωγή. «Θα με βρίζετε όσο θέλετε αλλά όχι τζάμπα» και χαρακτηρίσει την εμμονή του ΣΥΡΙΖΑ ως «μίσος εναντίον του».

Παράλληλα, ανέφερε πως ο Νίκος Φίλης σε τηλεοπτική του συνέντευξη είπε πως λείπει σελίδα από την πράξη αρχειοθέτησης και κάνετε νέα συνωμοσία ενώ είναι σελίδα με γραμμή από το σκανάρισμα. Απευθυνόμενος στον Θόδωρο Δρίτσα είπε χαρακτηριστικά: «Έχετε τον Θεό σας; Για αυτό έκανε το κόμμα σας επίσημη ανακοίνωση; Ως που θα φτάσει η ανθρωποφαγία σας εναντίον μου»;

Αναφορικά με τους τραπεζικούς λογαριασμούς είπε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ με δικό μου αίτημα έλεγξε το πόθεν έσχες μου. Δεν γνωρίζετε από την κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου ότι έλεγξε το πόθεν έσχες μου; Το κόμμα σας βγάζει ανακοίνωση που αμφισβητεί την αρχειοθέτηση και λέτε ότι ενώ είμαι συνένοχος με τους εισαγγελικούς λειτουργούς! Θα σταματήσετε;Ανθρώπινα σας το λέω θα σταματήσετε;Τι άλλο θέλετε από εμένα».

Στη συνέχεια επιτέθηκε και στην Αυγή για το σημερινό της πρωτοσέλιδο που αναφέρει πως βρήκαν λεφτά στον λογαριασμό του Άδωνι Γεωργιάδη από τον ΣΚΑΙ.

«Μα καλά, δεν ξέρετε ότι η σύζυγός μου παρουσίαζε εκπομπή στον ΣΚΑΙ; Η Αυγή κάποτε είχε ηθική άξια δεν είναι Documento. Είναι ηθικό αυτό που κάνατε σήμερα; Ελέγξατε το πόθεν έσχες μου και τις καταθέσεις μου; Τι άλλο θέλετε»;

Μάλιστα απευθυνόμενος στο ΚΙΝΑΛ είπε «και εσείς μην μου πείτε για ίσες αποστάσεις».

Στη συνέχεια συνέχισε την επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «εσείς μιλάτε που είχατε υπουργό που ξέχασε να δηλώσει ένα εκατομμύριο ευρώ και κάναμε τα στραβά μάτια για να μην πάει φυλακή; Είναι η τελευταία φορά που ανέχομαι για το ποινικό σκέλος για τη Novartis να με κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ .Παρακαλώ τον κ. Τσίπρα να σταματήσει .Εγώ από αύριο θα καταθέτω αγωγή σε όποιον κάνει αναφορά σε εμένα και την Novartis.Το πολιτικό σας σχέδιο ήταν να πάμε σε εκλογές με κατηγορούμενους υπουργούς και Πρωθυπουργούς. Συγχωρέστε με για την συναισθηματική φόρτιση άλλα είμαστε και άνθρωποι».