Στο Αρκαλοχώρι της Κρήτης, που έχει δεχθεί το χτύπημα του Εγκέλαδου,  βρέθηκε κλιμάκιο της κυβέρνησης με την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως να επισκέπτεται τα σχολεία των περιοχών που επλήγησαν.

Εκεί είχε συνάντηση με τους μαθητές σχολείων και οι… μικρότεροι μαθητές θέλησαν να λύσουν πολλές απορίες τους, όπως το πώς θα απαλλαγούμε από τον κοροναϊό. Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, δέχθηκε πολλές ερωτήσεις και κάποιες από αυτές… την ξάφνιασαν. «Μπορούμε να μπούμε σε μία αίθουσα επιστήμης, να πατήσουμε ένα κουμπί και να εξαφανιστεί ο κοροναϊός;» ρώτησαν την υπουργό με την ίδια να κάνει σχετική αναφορά και σε ανάρτησή της.

Αναφέρει σχετικά στην ανάρτησή της:  «Μπορούμε να μπούμε σε μία αίθουσα επιστήμης, να πατήσουμε ένα κουμπί και να εξαφανιστεί ο κορωνοϊός;» Μία από τις πολλές ερωτήσεις που είχα τη χαρά σήμερα να δεχθώ από μαθητές και μαθήτριες Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου στο Ηράκλειο και στο Αρκαλοχώρι Κρήτης. Συζητήσαμε, πέρα από τον κορωνοϊό, για τον καταστροφικό σεισμό του Σεπτεμβρίου, για τη μετάβαση στις προσωρινές δομές εκπαίδευσης, για τις προτάσεις τους σχετικά με το εκπαιδευτικό σύστημα, για τις φιλοδοξίες τους για το μέλλον".







Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση