Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, φάνηκε πως ήταν απρόσεκτος σε μια του ανάρτηση στο twitter, καθώς αποδείχθηκε ότι ένα γράμμα μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ, δύο φορές αργυρός Ολυμπιονίκης, θέλησε χθες να «τρολάρει» το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αναδημοσιεύοντας μια ανάρτηση που έδειχνε να έχει «χακαριστεί» ο λογαριασμός του υπουργείου και έγραφε: «Άδωνι, άλλαξε άμεσα pass, βάλε κάτι διαφορετικό με αριθμούς και γράμματα».

Το γραφείο Τύπου του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων απάντησε άμεσα στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Κύριε @AlexandrosNik καλησπέρα σας. Να σας ενημερώσουμε ότι το “handle” του Twitter account του ΥΠΑΝ είναι @MinDevGr και όχι @MindDevGR. Αυτό που ανεβάσατε προέρχεται προφανώς από fake account. Γραφείο Τύπου Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων».

Στη συνέχεια, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ, με μία νέα του ανάρτηση, προσπάθησε να «μαζέψει»την απροσεξία του.

«Από τη μια θέλω να γελάσω που ενώ καταλάβατε (ελπίζω) ακόμα κι από την περιγραφή του τουητ ότι επρόκειτο για αστείο, απαντάτε επίσημα. Από την άλλη δεν είδα τον ίδιο ζήλο περί fake news όταν ο Υπουργός σας κατέθεσε πλάτη φωτογραφία στα πρακτικά της Βουλής», έγραψε.