Στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου σχολίασε μετξαύ άλλων τις αποκαλύψεις για το ρόλο δικαστικών που είχαν στενή σχέση με το σκληρό πυρήνα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

«Περιμένουμε από την ανεξάρτητη δικαιοσύνη να φωτίσει όλες τις πτυχές αυτής της υπόθεσης» τόνισε ο κ. Οικονόμου κάνοντας λόγο για συγκλονιστικό ντοκουμέντο που περιγράφει ανατριχιαστικά περιστατικά αν όντως αληθεύουν οι περιγραφές που γίνονται σε αυτά.

Αναλυτικά η δήλωση του κυβερνητικού Εκπροσώπου 

«Το ηχητικό ντοκουμέντο ήταν συγκλονιστικό ντοκουμέντο. Αν όλα αυτά που περιγράφονται αληθεύουν πρόκειται για ανατριχιαστικά περιστατικά. Συγκροτούν μια εικόνα θλιβερή για το τι ίσχυε στη χώρα επί ημερών εκείνης της διακυβέρνησης σε ότι αφορά την απονομή της δικαιοσύνης από ανώτατους δικαστικούς, από πρόσωπα που όπως αποδείχτηκε και τότε και στη συνέχεια είχαν πολύ στενή σχέση με τον πυρήνα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

»Είναι άλλος ένας κρίκος στην αλυσίδα γεγονότων που είχαν αποκαλυφθεί και το προηγούμενο διάστημα και αφορά πολύ κεντρικά πρόσωπα εκείνης της διακυβέρνησης που ελέγχονται από τις δικαστικές αρχές. Και είναι αυτονόητο ότι η Δικαιοσύνη οφείλει να διερευνήσει αν υπήρξε τέτοια κατάχρηση εξουσίας από δικαστικούς λειτουργούς που έπαιζαν σημαίνοντα ρόλο και στα της δικαιοσύνης και σε άλλα ζητήματα εκείνη την περίοδο. Περιμένουμε από την ανεξάρτητη δικαιοσύνη να φωτίσει όλες τις πτυχές αυτής της υπόθεσης».