Ανωνυμο__1920___1080_px___1823___700_px_
Πολιτική

Διαδοχικές επισκέψεις του Χαρδαλιά σε ΑΣΔΥΣ, 700 ΣΕ και Χημείο Ενόπλων Δυνάμεων στον Πειραιά

Ο κ. Χαρδαλιάς ενημερώθηκε αναλυτικώς για τις παραγωγικές δυνατότητες και τη γραμμή κατασκευής ειδών ιματισμού και υποδήσεωςτου 700 ΣΕ, καθώς και τον εργαστηριακό εξοπλισμό του Χημείου Ενόπλων Δυνάμεων.

Διαδοχικές ενημερωτικές επισκέψεις πραγματοποίησε τη Δευτέρα ο υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς στην έδρα του Στρατηγείου της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοικήσεως Υποστηρίξεως Στρατού (ΑΣΔΥΣ) στο Γουδί, στις εγκαταστάσεις του 700 Στρατιωτικού Εργοστασίου (700 ΣΕ) και του Χημείου Ενόπλων Δυνάμεων (ΧΗΕΔ) στον Πειραιά.

Κατά την επίσκεψή του στην ΑΣΔΥΣ, τον ΥΦΕΘΑ συνόδευσε ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ενώ στον Πειραιά, στο 700 ΣΕ και το ΧΗΕΔ, ο Διοικητής ΑΣΔΥΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης και ο Διευθυντής της Διευθύνσεως Υλικού Πολέμου του ΓΕΣ Υποστράτηγος Ιωάννης Μαυρογένης.

Στο πλαίσιο των προαναφερθεισών ενημερωτικών επισκέψεων, ο ΥΦΕΘΑ ενημερώθηκε από τους Διοικητές, Αντιστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη (ΑΣΔΥΣ), Συνταγματάρχη Πέτρο Περιμένη (700 ΣΕ) και Συνταγματάρχη Δημοσθένη Χαδαλάνη (ΧΗΕΔ), για την οργάνωση, την αποστολή, το έργο και τις τρέχουσες δραστηριότητες τους. Επίσης, ο Ν.Χαρδαλιάς περιηγήθηκε στους χώρους, τα παραγωγικά τμήματα, τα εργαστήρια και συνομίλησε με στελέχη, πολιτικό προσωπικό και οπλίτες θητείας υψηλής εξειδικεύσεως, οι οποίοι υπηρετούν εκεί.

Παράλληλα, ο ΥΦΕΘΑ ενημερώθηκε αναλυτικώς για τις παραγωγικές δυνατότητες και τη γραμμή κατασκευής ειδών ιματισμού και υποδήσεωςτου 700 ΣΕ, καθώς και τον εργαστηριακό εξοπλισμό του Χημείου Ενόπλων Δυνάμεων.

Τέλος, ο υφυπουργός συνεχάρη τις Διοικήσεις, τα στελέχη και το πολιτικό προσωπικό για τον υψηλό επαγγελματισμό και την άρτια εξειδικευμένη κατάρτισή τους και εξήρε το έργο και την προσφορά τους στην παραγωγικότητα και αποδοτικότητα των δύο εξαιρετικά σημαντικών δομών Διοικητικής Μερίμνης στη λειτουργία των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως σημειώνεται από το ΥΠΕΘΑ.