Σε μια κατάμεστη αίθουσα με φοιτητές βρέθηκε ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, σε ημερίδα που διοργάνωσε η ΔΑΠ ΝΔΦΚ του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών και η ΔΑΠ - ΝΔΦΚ του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του ΕΚΠΑ με θέμα "Οι νέες προκλήσεις για την Ελληνική Οικονομία".

staikouras
Στην ημερίδα συμμετείχαν ακόμα, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας, ο Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΕΚΠΑ κ. Ηρειώτης Νικόλαος και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ κ. Καινούργιος Δημήτριος.

Το παρών έδωσε ο Πρύτανης του ΕΚΠΑ κ. Δημόπουλος Αθανάσιος, ο κ. Θωμαΐδης Νικόλαος καθηγητής Αναλυτικής Χημείας του ΕΚΠΑ, ο Πρόεδρος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών κ. Κώτσιος Στέλιος, ο Επίκουρος καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών κ. Παπαθανασίου Σπύρος και ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Χριστόπουλος Απόστολος.
dap
Είναι αξιοσημείωτο ότι σε μια περίοδο διαρκών προκλήσεων, υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα των διοργανωτών, καθώς σημαντικός αριθμός φοιτητών παρακολούθησε την εκδήλωση. Οι φοιτητές ενημερώθηκαν για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ελληνική οικονομία και συμμετείχαν ενεργά στη συζήτηση εκφράζοντας τις αγωνίες και τις απορίες τους μεσα από ερωτήσεις και παρεμβάσεις.