Η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κα Μίνα Γκάγκα, συνοδευόμενη από τον Διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Χρήστο Ροΐλό, επισκέφθηκε σήμερα το Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων» και το Γενικό Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής «Η Αγία Βαρβάρα».

Στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων» την Αναπληρώτρια Υπουργό υποδέχθηκε ο Διοικητής κ. Αναστάσιος Μύτογλου.

Η κα Γκάγκα επισκέφθηκε μεταξύ άλλων, τα ΤΕΠ παρουσία του Διευθυντή κ. Δημήτρη Τσιφτσή, τα χειρουργεία, το αιμοδυναμικό τμήμα, το γαστρεντερολογικό τμήμα, τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, τις κλινικές και τον χώρο αποστείρωσης.

Στη συνέχεια, ακολούθησε συνάντηση, παρουσία του Διευθυντή της ιατρικής υπηρεσίας κ. Γιώργου Μεϊμάρη, της Διευθύντριας της νοσηλευτικής υπηρεσίας κας Φούλης Φυσέκη, καθώς και Διευθυντών των κλινικών. Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τη λειτουργία του νοσοκομείου καθώς και οι ενέργειες που μπορούν να συμβάλλουν στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και των δομών. Η κα Γκάγκα εξέφρασε την ικανοποίησή της για την άρτια οργάνωση των ΤΕΠ, καθώς και του συνόλου του Νοσοκομείου, το οποίο εξυπηρετεί μεγάλο όγκο ασθενών.
IMG-20220513-WA0020__1_
Στη συνέχεια η Αναπληρώτρια Υπουργός επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής «Η Αγία Βαρβάρα», όπου συναντήθηκε με την Αν. Διοικήτρια κα Φωτεινή Βρύνα, τον διοικητικό διευθυντή υπηρεσιών κ. Δημήτρη Κορφιάτη, τον Διευθυντή Ηπατολογικού-Παθολογικού τομέα κ. Ανδρέα Καπάταη και τον εκπρόσωπο των εργαζομένων του νοσοκομείου κ Γιώργο Ρόκα. Περιηγήθηκε στους χώρους του νοσοκομείου (τακτικά ιατρεία, θαλάμους νοσηλείας, μονάδα τεχνητού νεφρού, νέα ψυχιατρική πτέρυγα και διοικητικές υπηρεσίες) και ακολούθησε σύσκεψη στο γραφείο της Αν. Διοικήτριας. Συζητήθηκαν διάφορες προτάσεις για την περαιτέρω αξιοποίηση και αναβάθμιση του Νοσοκομείου και την καλύτερη λειτουργία των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων.
IMG-20220513-WA0017
Στην επίσκεψη παρευρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Λάμπρος Μίχος και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Ανδρέας Λεωτσάκος.
IMG-20220513-WA0018
Η Αναπληρώτρια Υπουργός ευχαρίστησε το προσωπικό και των δύο Νοσοκομείων που, όπως είπε «εργάζεται με ενθουσιασμό και αφοσίωση και κάθε μέρα ξεπερνούν τον εαυτό τους, για να ανταποκριθούν στη φροντίδα των ασθενών».