Τα Παρά-πρωινά μας
Τα Παρά-πρωινά μας Σωτήρης Ξενάκης Μπάγια Αντωνοπούλου
OIKONOMOU
Πολιτική

Τέλος στα σενάρια πρόωρων εκλογών έδωσε ο Οικονόμου - «Θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας»

Με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ και την συνάντησή του με τον Τζο Μπάιντεν, ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για την κριτική που άσκησε

«Στοπ» στα όσα σενάρια μιλούν για πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο έβαλε ο κυβερνητικός εκπρόσωποςΓιάννης Οικονόμου, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Ειδικότερα, ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος κατέστησε σαφές ότι «οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας», προσθέτοντας πως οτιδήποτε άλλο είναι εκτός πραγματικότητας. «Μέχρι τότε η κυβέρνηση θα στέκεται στο πλευρό της κοινωνίας», τόνισε ο κ. Οικονόμου.

Η προμήθεια των F-35

Σε σχέση με την προμήθεια των F-35 από τις ΗΠΑ υποστήριξε ότι η άμυνα της χώρας είναι ο υπέρτατος σκοπός. «Για την εκκίνηση της διαδικασίας της προμήθειας των F-35, η κυβέρνηση σχεδιάζει με υπεύθυνο τρόπο την ενίσχυση της αποτρεπτικής δυνατότητας των ενόπλων δυνάμεων» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου.

Ακόμη και με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ και την συνάντησή του με τον αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν, ο κ. Οικονόμου κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για την κριτική που άσκησε. σημείωσε ο κ. Οικονόμου. «Ο ΣΥΡΙΖΑ επέδειξε στάση ανάξια των περιστάσεων. Είναι αιχμάλωτος στη μιζέρια του. Δεν κατάλαβε καν την ενόχληση της Τουρκίας».