Δείτε ζωντανά την ομιλία του επικεφαλής της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Μιχάλη Κατρίνη στη Βουλή για τις παρακολουθήσεις.

«Προφανώς η παρακολούθηση Ανδρουλάκη δεν σας βοήθησε να καταλάβετε ότι ο κ. Ανδρουλάκης δεν εκβιάζεται και δεν είναι βολικός ετέρος», είπε από το βήμα της Βουλής ο επικεφαλής της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. «Σας διαβεβαιώνουμε ότι συνεχίζουμε την αυτόνομη πορεία», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε «η κυβέρνηση είναι βαρύτατα εκτεθειμένη από το σκάνδαλο των υποκλοπών. Κάνατε ό,τι μπορούσατε για να υποβαθμίσετε το γεγονός της παρακολούθησης».

«Οι ενέργειες της κυβέρνησης και της ΕΥΠ συνιστούν θεσμική εκτροπή». Δεν αντέχει την αλήθεια ο κ. Μητσοτάκης και για αυτό αποχωρεί, είπε ο Μιχάλης Κατρίνης όταν ο πρωθυπουργός έφυγε από την αίθουσα της Βουλής.

Ποιοι άλλοι πολιτικοί οι παράγοντες του δημοσίου βίου παρακολουθούνται ρώτησε τον πρωθυπουργό. Δεν ξέρατε, δεν ρωτήσατε να μαθάτε δεν σας ενδιαφέρει να μάθετε ποιοι παρακολοθούνται κατά τη δική σας διακυβέρνηση.

Χαρακτήρισε τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ διακοσμητικό. Ποιος ήταν όμως αυτός που τον επέλεξε με μια φωτογραφική τροπολογία; Ποιος υπήγαγε την ΕΥΠ στην αποκλειστική αρμοδιότητα του πρωθυπουργού;».