«Θα ανακοινώσω αύριο τουλάχιστον δέκα μέτρα που δεν ξέρετε». Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μια χαλαρή συζήτηση που είχε με τους δημοσιογράφους το βράδυ της Παρασκευής, όπου κατά τα άλλα ήταν «σφίγγα», παρά τις επίμονες ερωτήσεις για τα όσα θα πει το Σάββατο το βράδυ στο Βελλίδειο.

Εξήγησε δε ότι τα μέτρα αυτά θα είναι και μικρά και μεσαία αλλά και μεγάλα.

Η κουβέντα με τους δημοσιογράφους, με θέα την πλατεία Αριστοτέλους είχε από τις εξαγγελίες μέχρι τον Μαρσέλο! Ο πρωθυπουργός ρώτησε πότε θα παίξει πρώτη φορά ο νέος σταρ του Ολυμπιακού, αλλά όταν ρωτήθηκε ο ίδιος για τον ποδοσφαιριστή, παρέπεμψε …στον Νίκο Παναγιωτόπουλο! Θύμισε ότι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας είναι ειδικός, αφού είχε συμβουλεύσει προ ημερών τον Γιούργκεν Κλοπ στο Facebook, με την ομήγυρη να ξεσπάει σε γέλια με την αναφορά αυτή.
thumbnail_PHOTO-2022-09-09-21-31-20
«Είχαμε λιγότερες φωτιές φέτος», επεσήμανε σε ένα άλλο πηγαδάκι ο κ. Μητσοτάκης, ενώ στην επισήμανση δημοσιογράφου από τη Θεσσαλονίκη ότι δεν θα προλάβει να εγκαινιάσει το μετρό πριν τις εθνικές εκλογές, απάντησε: «Το σημαντικό είναι ότι θα γίνει το έργο», υπογραμμίζοντας ότι το μετρό Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσει μέχρι το τέλος του 2023.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε μία σύντομη συνομιλία που είχε με κομματικά στελέχη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους είπε «σας θέλω έτοιμους από αύριο μέχρι τις εκλογές».

Όσο για το πρέσινγκ που δέχθηκε πριν αποχωρήσει να αποκαλύψει κάποια άλλα στοιχεία της ομιλίας του, κάλεσε τους δημοσιογράφους …να απολαύσουν την πανσέληνο!