Άμεση ήταν η αντίδραση σύμφωνα με πληροφορίες της γραμματέως της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Όλγας Γεροβασίλη στα όσα είπε η Άννα Βαγενά νωρίτερα σήμερα στην Βουλή αποκαλώντας την Νέα Δημοκρατία «κόμμα παιδεραστών».

Η Άννα Βαγενά εξαπέλυσε χυδαία επίθεση στους βουλευτές της πλειοψηφίας κατά την συζήτηση στην Ολομέλεια της αίτησης άρσης ασυλίας του πρώην υπουργού ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά απευθύνθηκε στον βουλευτή της ΝΔ Μάξιμο Χαρακόπουλο λέγοντας: «Πώς αισθάνεσαι που είσαι στο κόμμα των παιδεραστών;».

Έντονη ήταν αντίδραση από τον  βουλευτή της ΝΔ Μάξιμο Χαρακόπουλο ο οποίος εκλέγεται στην ίδια εκλογική περιφέρεια με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. «Τι είναι αυτά που λες; Ντροπή», είπε ο βουλευτής της συμπολίτευσης, ενώ ζήτησε από την γραμματέα της ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης Όλγα Γεροβασίλη να παρέμβει και να ανακαλέσει στην τάξη την βουλευτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Όλγα Γεροβασίλη επικοινώνησε με την Άννα Βαγενά, η οποία αμέσως μετά τηλεφώνησε στον συνάδελφό της Μάξιμο Χαρακόπουλο, ζητώντας συγγνώμη.