Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, με μια πολύ συγκινητική εικόνα θέλησε με τον δικό της τρόπο να αποχαιρετήσει τον Ολυμπιονίκη και αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, που έφυγε σήμερα από τη ζωή, σκορπώντας θλίψη στο πανελλήνιο.

Συγκεκριμένα, η Έφη Αχτσιόγλου, δημοσίευσε ένα πολύ συγκινητικό σκίτσο, που απεικονίζει τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη να καταλαμβάνει την πρώτη θέση στο βάθρο, ενώ βρίσκεται «ψηλά στον ουρανό». Την εικόνα συνοδεύουν μόνο τα λόγια του ίδιου του αθλητή, τα οποία έγραψε πριν πεθάνει.

«Αν ερχόμαστε σε αυτή τη ζωή για κάποιο σκοπό, εγώ έχω αποφασίσει ποιος θα είναι αυτός. Να προσφέρω ελπίδα μέσα από όσα κατάφερα στην ζωή μου, από τα όμορφα μέχρι τα άσχημα. Για αυτόν τον λόγο, τα δύο μου αργυρά Ολυμπιακά μετάλλια, της Αθήνας και του Πεκίνο, που για χρόνια κρύβω καλά, ήρθε η ώρα να βγουν και να επιστρέψουν εκεί που ανήκουν, στις παναθρώπινες αξίες. Τελευταία επιθυμία μου είναι, τα δύο αυτά μετάλλια, να βγουν σε δημοπρασία και το ποσό που θα συγκεντρωθεί να δοθεί σε δομές για τα παιδιά που θα επιλέξει η οικογένειά μου.

Αν σωθεί έστω ένα παιδί, θα αξίζει κάθε κλωτσιά που έχω φάει στο κεφάλι, κάθε κάταγμα στα πόδια μου.

Αυτό είναι το αποτύπωμα που θέλω να αφήσω στην κοινωνία, αυτή είναι η κληρονομιά που θέλω να μείνει στα παιδιά μου» γράφει η ανάρτηση και η Έφη Αχτσιόγλου προσθέτει: «Καλό ταξίδι Αλέξανδρε».

❝ …. Αν ερχόμαστε σε αυτή τη ζωή για κάποιο σκοπό, εγώ έχω αποφασίσει ποιος θα είναι αυτός. Να προσφέρω ελπίδα μέσα από...

Δημοσιεύτηκε από Έφη Αχτσιόγλου -Effie Achtsioglou στις Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022