Με ομιλίες βουλευτών συνεχίζεται για δεύτερη μέρα, στην Ολομέλεια της Βουλής, η συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού 2023.

Ήδη, έχουν εγγραφεί για να πάρουν τον λόγο 208 συνολικά βουλευτές από όλα τα κόμματα, ενώ σήμερα αναμένεται να ανέβουν στο βήμα κατά σειρά, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Θοδωρής Σκυλακάκης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Νότης Μηταράκης, ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμένος, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, η Υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κα Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης, Ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης και ο Υφυπουργός Εθνικής 'Αμυνας Νίκος Χαρδαλιάς.

Η πενθήμερη συζήτηση του προϋπολογισμού θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου, με τις ομιλίες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και των άλλων πολιτικών αρχηγών.

Αμέσως μετά θα διεξαχθεί ονομαστική φανερή ψηφοφορία, η οποία είθισται να χαρακτηρίζεται ως ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.