Σοκαρισμένος με τον θάνατο του Παναγιώτη Τζένου δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Γιατί με ξύπνησες πρωί» με τους Σωτήρη Ξενάκη και Βασίλη Σκουρή.

Ο κ. Μηταράκης εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στους συγγενείς του Γενικού Διεθυντή Μέσων του Ομίλου των Παραπολιτικών, που έφυγε από τη ζωή αργά το απόγευμα της Κυριακής, ο οποίος μάλιστα, όπως τόνισε, ήταν φίλος του.

«Παρά τη φιλία μας»

«Μου ασκούσε κριτική, παρά τη στενή μας σχέση, και ήταν σκληρός με τη δουλειά του», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.



Αναλυτικά η δήλωση

Με αφορμή το θάνατο του Παναγιώτη Τζένου, ο κ. Μηταράκης είπε:

«Θερμά συλλυπητήρια και στην Ανδριάνα και στο γιό του και στην οικογένεια των Παραπολιτικών. Έχουμε σοκαριστεί με τη σύζυγο μου από  χθες το βράδυ που μας ενημερώσανε για αυτό το περιστατικό, είναι τραγικό. Ο Παναγιώτης ήταν ένας πολύ καλός φίλος, είχαμε περάσει ωραίες στιγμές μαζί εκτός πολιτικής αλλά θέλω να σας πω ότι παρότι ήμασταν πολύ στενοί φίλοι στη δουλειά του ήταν σκληρός και είχε ασκήσει πολλές φορές σκληρή κριτική σε εμένα και το υπουργείο παρότι ήμασταν πολύ καλοί προσωπικοί φίλοι και αυτό έδειχνε τον επαγγελματισμό του, πως διαχώριζε το προσωπικό από το επαγγελματικό, πως έκανε τη δουλειά του αυστηρά ως δημοσιογράφος. Δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα για την απώλεια ενός ανθρώπου σε τόσο νεαρή ηλικία, τόσο απροσδόκητα, μόνο όσοι έχουμε βιώσει στην οικογένειά μας αντίστοιχα περιστατικά ίσως κάπως μπορούμε να καταλάβουμε λίγο τι μπορεί αν νιώθει η οικογένεια αλλά αι πάλι είναι τραγικό. Τα συλλυπητήρια μου και πάλι».