«Ο Παναγιώτης Τζένος είχε πληθώρα καλοσύνης», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 η ευρωβουλευτής της ΝΔΕλίζα Βόζενμπεργκ. Τόνισε πως είναι σκληρό να φεύγει ένας νέος άνθρωπος και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της 

Με αφορμή το θάνατο του Παναγιώτη Τζένου:
Είναι πολύ άσχημη μέρα για εσάς και για όλους μας. Ένας πολύ νέος άνθρωπος, δημιουργικός, δραστήριος εγώ είχα την τιμή να τον γνωρίσω. Δεν είναι ξέρετε το να πει κάποιος καλά λόγια εδώ μιλάμε για έναν άνθρωπο που όσο βροντερός και σίφουνας ήταν είχε πληθώρα καλοσύνης, είχε απίστευτα καλή ψυχή. Μίλαγες μαζί του και μέσα στα 10 πρώτα λεπτά καταλάβαινες ότι έχεις να κάνεις με έναν καλό άνθρωπο. Στη δική σας τη δουλειά και στη δικιά μου, στη δικηγορία και την πολιτική ξέρουμε ότι όλοι μπορεί να ανταλλάσουμε κουβέντες να συγκρουόμαστε στη βάση επιχειρημάτων ή φιλοδοξιών αλλά πραγματικά οι καλοί ανθρωποι δεν είναι η συντριπτική πλειονότητα.

Οι πληθωρικοί άνθρωποι όταν έχουν και αυτό το περίσσευμα καλοσύνης δεν βλέπεις τον όγκο βλέπεις ένα μικρό παιδί απέναντί σου. Στη δημοσιογραφία έπρεπε να είναι σκληρός και μαχητής... Είναι πολύ σκληρό να φεύγει ένας νέος άνθρωπος. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και είναι βέβαιο ότι θα τον θυμόμαστε όλοι με πολλή αγάπη.