Τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη Τζένου αλλά και στην οικογένεια των «Παραπολιτικών» εξέφρασε στα Παραπολιτικά 90,1 ο μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος.

Ο κ. Καλλιάνος τόνισε πως ο Παναγιώτης Τζένος ήταν ένα εξαιρετικό παιδί…

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιάννη Καλλιάνου στα Παραπολιτικά 90,1

Με αφορμή τον αιφνίδιο θάνατο του Παναγιώτη Τζένου

Γ.ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ: Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια μέσα από τη συχνότητα των Παραπολιτικών στην οικογένεια του Παναγιώτη Τζένου, κουράγιο αυτή την ώρα. Ότι και να πει ο κόσμο ότι και να πούμε εμείς η οικογένειά του ξέρει πόσο πονάει αυτή τη στιγμή. Εμείς βεβαίως ήμασταν συνεργάτες του, πολύ φίλοι του, τον αγαπούσαμε, τον αγαπάμε αλλά η οικογένειά του αυτή τη στιγμή ζει ένα πραγματικό δράμα και χρειάζεται να είμαστε όλοι δίπλα τους να τους στηρίξουμε και να μπορέσουμε να τους δώσουμε τη δύναμη που χρειάζονται.

Γ.ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ: Ο Παναγιώτης ήταν ένα εξαιρετικό παιδί, ένας άνθρωπος ο οποίος με είχε βοηθήσει πάρα πολύ στη ζωή μου και του χρωστάω πάρα πολλά πράγματα, όπως πολλούς ανθρώπους βοήθησε. Ένας άνθρωπος πιστός στη δημοσιογραφία, ένας άνθρωπος ο οποίος αφιέρωσε τη ζωή του στη δημοσιογραφία, στην οικογένειά του. Ένας εξαιρετικός άνθρωπος, είναι φτωχά τα λόγια ό,τι και να πούμε. Το τελευταίο χρονικό διάστημα τον έβλεπα πολύ αγχωμένο, ήθελε να τα προλάβει όλα, να είναι σωστός στις υποχρεώσεις του. Ένας ικανότατος άνθρωπος, είχε εκτοξεύσει το ραδιόφωνο... Ότι και να πούμε είναι λίγο.