Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
georgiadis-keratsini_
Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Ξημερώματα στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου - «Στόχος η αναβάθμιση των υπηρεσιών της»

Η αναβάθμιση των υπηρεσιών της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου αποτελεί μία από τις προτεραιότητες του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων επισκέφθηκε σήμερα την Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου, όπου συζήτησε με αλιείς και ιχθυέμπορους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά και τις προκλήσεις του κλάδου.

Ο Αδ. Γεωργιάδης δήλωσε: «Είχα την ευκαιρία να συναντήσω, τα ξημερώματα, στην Ιχθυόσκαλα πάρα πολλούς από τους αλιείς και τους εμπόρους των αλιευμάτων και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ιχθυόσκαλα. Μετά την επίσκεψή μου στα καταστήματά τους και στη δημοπρασία είχα πολύωρη συζήτηση με τους θεσμικούς εκπροσώπους ακριβώς για να μπορέσουμε να δούμε πώς το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων μπορεί να συμβάλει στην αναβάθμιση των υπηρεσιών της Ιχθυόσκαλας και στην πλέον ανταγωνιστική λειτουργία των επιχειρήσεων αυτών, που αποτελούν πολύ κρίσιμο κρίκο στη διατροφική αλλά και αναπτυξιακή αλυσίδα της χώρας. Ξεκινήσαμε μια σημαντική πρωτοβουλία -όπως πάντα κάνουμε μέχρι τώρα-, η οποία σύντομα θα αποδώσει καρπούς».

 Τον υπουργό συνόδευαν ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΚΑΑ, Απόστολος Αποστολάκος, ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΛΑ, Δημήτρης Μουλιάτος, και ο υπεύθυνος Λαϊκών Αγορών της Περιφέρειας Αττικής, Χάρης Πασβαντίδης.