Στο Τατόι, τρεις μέρες μετά την κηδεία του στη Μητρόπολη Αθηνών και την ταφή του δίπλα στους τάφους των προγόνων του, θα γίνουν τα εννιάμερα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Η οικογένειά του βρίσκεται ακόμη στην Αθήνα, προκειμένου να παρακολουθήσει την τελετή, ενώ αναμένεται να ξεκαθαριστεί, ενδεχομένως την Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου, αν την Πέμπτη θα υπάρχει πρόσβαση και στους απλούς πολίτες προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ. 

Πάντως, το ρεπορτάζ του Star μέσα από τους βασιλικούς τάφους είναι αποκαλυπτικό για τα στεφάνια που αφέθηκαν. Η φωτογραφία που «ντύνει» το κείμενο δείχνει ότι πολλοί προσκεκλημένοι άφησαν στεφάνια ανάμεσα στον τάφο του Κωνσταντίνου και των γονιών του, Παύλου και Φρειδερίκης. 

Κάτωθι παρατίθενται, μέσα από το φακό του Star, τα στεφάνια της Άννας Μαρίας, των Παύλου και Μαρί Σαντάλ, των Αλεξίας και Κάρλος, των Νικόλαου και Τατιάνα Μπλάτνικ, των Φίλιππου και Νίνα Φλορ και των Θεοδώρας και Μάθιου. Υπάρχουν κορόνες πάνω από το όνομα της Άννας Μαρίας, αλλά και σε εκείνα των γιων του, Παύλου, Νικόλαου και Φίλιππου, όπως και στις συζύγους τους. Σε ό,τι αφορά τις κόρες του τέως βασιλιά, που φέρουν κορόνες, είναι οι μόνες και όχι οι σύζυγοί της.