Για την επίθεση που σημειώθηκε την Τρίτη στο πολιτικό του γραφείο στην Νίκαια μίλησε ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Συγκεκριμένα και μιλώντας στον ΣΚΑΙ αναφορικά με την επίθεση με αεροβόλο όπλο, δήλωσε ότι: «Γύρω στις 4:45 το απόγευμα, είχα ένα ραντεβού και ξαφνικά ακούω τζάμια να πέφτουν. Υπέθεσα κάποιος συνεργάτης μου, κάπου παραπάτησε. Αλλά κάποια στιγμή βγαίνοντας από τον χώρο είδα τους δύο συνεργάτες μου να είναι αιφνιδιασμένοι, γιατί όπως είδατε υπήρξε μία βολή επάνω στο τζάμι. Καλέσαμε αμέσως την Ασφάλεια, ήρθε και η αντιτρομοκρατική. Ουσιαστικά αυτό που ερευνάται είναι χτύπημα με κάποιο αεροβόλο όπλο. Ολα τα ενδεχόμενα διερευνώνται. Το γραφείο είναι μπροστά από την λεωφόρο Πέτρου Ράλλη».

Ερωτώμενος για το αν  είχε δεχθεί απειλές στο παρελθόν, ο κ. Μαρκόπουλος τόνισε ότι: «Δεν μπορώ να πω ότι υπήρχε κάτι σε εξέλιξη. Πάντως είμαι ένας άνθρωπος που συμμετέχει σε επιτροπές, είμαι στον δημόσιο λόγο, δεν μπορώ να προσδιορίσω κάτι. Καλό είναι όσο πηγαίνουμε σε εκλογές να μην έχουμε τέτοια φαινόμενα».