Ο επικεφαλής της Εθνικής Δημιουργίας, κ. Θάνος Τζήμερος, μίλησε στον Ρ/Σ «Παραπολιτικά» 90.1 FΜ, στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή.


Θ.ΤΖΗΜΕΡΟΣ: Η έννοια του φυσιολογικού θέλει ορισμό. Δηλαδή αν φυσιολογικό είναι οτιδήποτε συμβαίνει στη φύση τότε όλα είναι φυσιολογικά αλλά υπάρχουν πράγματα τα οποία τα σέβεσαι προσωπικά δηλαδή είναι άλλο πράγμα να σέβομαι το δικαίωμα του άλλου να είναι ότι θέλει και άλλο να μου αρέσει αυτό που θέλει. Έβλεπα χθες τη μεταμόρφωση κάποιου ο οποίος έγινε «τέρας», έκοψε τη γλώσσα του στα δύο, έβαλε κέρατα, έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει, αλλά το ότι το βλέπω ως παράξενο και ενδεχομένως να σκέφτομαι ότι υποκρύπτει κάποια ψυχική αρρώστια δεν θα μου το απαγορεύσει κανένας.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Αυτό θα το πείτε για έναν gay ότι μπορεί να υποκρύπτει μια ψυχική αρρώστια;

Θ. ΤΖΗΜΕΡΟΣ: Για έναν gay ο οποίος συμπεριφέρεται κανονικά δεν θα το πω για κάποιον όμως ο οποίος στην παρέλαση φοράει περίεργα στριγκάκια και υποδύεται διάφορους ρόλους θα το πω όπως θα το πω και για κάποιον στρειτ ο οποίος προκαλεί με ένα υπερβολικό ντύσιμο. Δεν με ενοχλεί, δεν νιώθω ότι με απειλεί, δεν νιώθω ότι απειλεί κάποια ηθική αλλά θα σκεφτώ ότι κάτι υποκρύπτεται στον ψυχισμό του.

Ο συνιδρυτής του συνδυασμού Εθνική Δημιουργία τόνισε ότι θεωρεί τους ΛΟΑΤΚΙ μια κοινότητα που την επέβαλε η Αριστερά: «Είναι άλλο πράγμα η ομοφυλοφιλία και άλλο πράγμα, ο Λοατκισμός τον οποίο επιτρέψτε μου να χαρακτηρίσω ως μια προσπάθεια της Αριστεράς κυρίως να δημιουργεί συνεχώς δίπολα συγκρούσεων. Η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, που ούτε ανάμεσα στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα υπάρχει συμφωνία και αν παρακολουθήσετε συνομιλίες θα δείτε ότι μαλλιοτραβιούνται οι μεν με τους δε για το πώς ορίζεται ο σωστός ΛΟΑΤΚΙ. Η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα είναι μια πολιτική κοινότητα την οποία επέβαλλε η Αριστερά όπως επέβαλλε και πολλές άλλες δήθεν κοινότητες για να πλακωνόμαστε στον αιώνα τον άπαντα. Στην Εθνική Δημιουργία υπάρχουν πολλοί ομοφυλόφιλοι, υπάρχουν επίσης και transgender, αλλά ποτέ κανείς δεν τους αντιμετώπισε ως κάτι διαφορετικό και ποτέ δεν συζητήσαμε για το ποιες είναι οι ερωτικές τους προτιμήσεις.

Αναφορικά με την αντίδραση του κ. Τσιάρτα στην παλιότερη κλήρωση του 11χρονου Αμίρ για σημαιοφόρο, ο κ. Τζήμερος τόνισε: «Δίπλα στον Αμίρ σε εκείνη την φωτογραφία με τον πρωθυπουργό ήταν η μητέρα του η οποία φορούσε την ισλαμική μαντίλα. Η ισλαμική μαντίλα δεν είναι αξεσουάρ στιλιστικό. Η ισλαμική μαντίλα είναι η αποδοχή ενός κοινωνικού, πολιτικού συστήματος απολύτως ασύμβατου με τον Διαφωτισμό, με τις ευρωπαϊκές αξίες, το οποίο θεωρεί ότι η γυναίκα είναι κατώτερο είδος, είναι σχεδόν αντικείμενο ηδονής, ότι τα παιδιά δεν έχουν καμία αξία και ο πατέρας αφέντης κάνει ό,τι θέλει. Το βλέπουμε στις χώρες που επικρατεί και, ναι, όταν έρχονται αυτοί στην Ελλάδα, θα ήθελα να έρθουν για να υιοθετήσουν τον ευρωπαϊκό πολιτισμό και τις ελληνικές αξίες και όχι να επιβάλλουν την ισλαμική κουλτούρα σε εμάς.

Αν η μητέρα του Αμίρ ήταν μια δυτικοποιημένη όπως η μητέρα των Αντετοκούμπο για παράδειγμα, ήταν μια αφομοιωμένη στην ευρωπαϊκή κουλτούρα, τότε δεν θα είχα κανένα πρόβλημα και ο Τσιάρτας δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να κρατήσει ο Αμίρ την ελληνική σημαία, γιατί θα έδειχνε η οικογένειά του ότι ήρθε την Ελλάδα για να αποκτήσουν ελληνική ταυτότητα.