∆ύο ηµέρες µέσα στο τριήµερο 21-23 Φεβρουαρίου έχουν «κλειδώσει» τελικά για την επίσκεψη Μητσοτάκη στη Λάρισα και, ως εκ τούτου, ο νοµός έχει µπει σε «κόκκινο» συναγερµό.

Ο πρωθυπουργός αναµένεται να έρθει στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας συνοδευόµενος από κορυφαίους υπουργούς, γενικούς γραµµατείς της κυβέρνησης, καθώς και κοµµατικά στελέχη, να κάνει επαφές µε φορείς και να επισκεφθεί επιχειρήσεις, να παρουσιάσει το στρατηγικό σχέδιο για τη Θεσσαλία, να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ και να µιλήσει σε κεντρική εκδήλωση στη Λάρισα. Με πιο απλά λόγια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναµένεται να ακολουθήσει και στη Λάρισα το µοτίβο των επισκέψεων που έχει ξεκινήσει σε όλες τις περιφέρειες της χώρας, έχοντας ως εµφανή στόχο αφενός να παρουσιάσει το έργο της κυβέρνησης για κάθε περιφέρεια, αφετέρου, και ίσως πιο σηµαντικό, να παρουσιάσει το στρατηγικό του όραµα για καθεµία από αυτές.

Παρασκηνιακά τώρα, γιατί όλα τα παραπάνω είναι ίσως λίγο-πολύ γνωστά, οι κεραίες µου έπιασαν µια πληροφορία που έρχεται από τους κοµµατικούς επιτελείς της Ν.∆., σύµφωνα µε την οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αναµένεται, µετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στη Λάρισα, να την επισκεφθεί εκ νέου προεκλογικά. Κάτι που σηµαίνει, δηλαδή, πως οι εκλογές δεν πρόκειται να αργήσουν, δηλαδή όλα δείχνουν πλέον καθαρά για τον Απρίλιο. Με αυτό, λοιπόν, το δεδοµένο εξηγείται απόλυτα πλέον ο «κόκκινος συναγερµός» του Νοµού Λάρισας από τα «γαλάζια» κοµµατικά στελέχη.

Δημοσιεύθηκε στο Secret το Σάββατο 4/2