Εκτός των ψηφοδελτίων της ΝΔ για τις επικείμενες εθνικές εκλογές θα είναι η Σοφία Νικολάου. 

Αν και αρχικά πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ανέφεραν ότι η πρώην γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής αποσύρεται οικειοθελώς από το ψηφοδέλτιο, πηγές της Πειραιώς αναφέρουν ότι στην κυρία Νικολαου είχε διαμηνυθεί με απόλυτα σαφή τρόπο ότι δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. στις προσεχείς εκλογές.

Αναλυτικά κύκλοι της Ν.Δ. αναφέρουν: «Επειδή όσα λέει η κυρία Νικολάου προκαλούν διάφορα ερωτήματα, οφείλουμε να διευκρινίσουμε το εξής: Στην κυρία Νικολάου είχε διαμηνυθεί με απόλυτα σαφή τρόπο ότι δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. στις προσεχείς εκλογές».

Υπενθύμιζεται ότι η στήλη big mouth του powergame.gr είχε αποκαλύψει εδώ και καιρό ότι η Σοφία Νικολάου «κόβεται» από τις «γαλάζιες» λίστες. 

Αναλυτικά τι είχε γράψει το big mouth 

Το γεγονός ότι μέχρι και σήμερα δεν έχει ανακοινωθεί, τουλάχιστον σε επίπεδο διαρροής, το ψηφοδέλτιο του νομού Ευβοίας έρχεται να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που εδώ και καιρό έχει γράψει η στήλη, σε σχέση με την απόφαση αποκλεισμού της Σοφίας Νικολάου. Όπως μαθαίνω, η απόφαση είναι οριστική και απλώς μένει η επίσημη ανακοίνωση, που θα γίνει με τη δημοσιοποίηση από πλευράς Ν.Δ. των εκλογικών συνδυασμών. Σε κάθε περίπτωση, εσείς κρατήστε ότι η πρώην γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής δεν θα συνεχίσει την καριέρα της στην πολιτική. Τόσο απλά και τόσο πρακτικά.