Επίθεση στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Βίτσα, θέλησαν να κάνουν αναρχικοί που βρίσκονταν στο Ίλιον, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την πολύνεκρη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου. Απορρέει των πληροφοριών ότι μια ομάδα τεσσάρων με πέντε άτομα τον αντίκρισε και τα μέλη της ξεκίνησαν να τον προπηλακίζουν εκ του μακρόθεν, ενώ τον πλησίαζαν. 

Mέλη του ΣΥΡΙΖΑ, του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και λοιποί συγκεντρωμένοι που βρίσκονταν στο σημείο, τους απομάκρυναν και δεν τους επέτρεψαν να τον πλησιάσουν, σύμφωνα με όσα αναφέρουν από την Κουμουνδούρου.

Ωστόσο,  η ομάδα «Πρωτοβουλία Αναρχικών Αγίων Αναργύρων-Καματερού», που συμμετείχε στο επεισόδιο και επιβεβαίωσε το συμβάν, μίλησε για σύρραξη με «οπαδούς» του. «Του επιτεθήκαμε και ακολούθησε μια εκτεταμένη σύρραξη και συμπλοκή με δεκάδες οπαδούς του και με την υποστήριξη (σε ορισμένα παραδείγματα και επί του πρακταίου υποστήριξη) των τοπικών οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Όλοι οι σύντροφοι/ισσες είναι καλά παρά την συντριπτική ανισότητα της συμπλοκής» σημείωσαν στην ανακοίνωσή τους.