Άδοξο και επεισοδιακό τέλος έχει η συνεργασία του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με την -έως χθες- αντιπρόεδρο του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ, καθώς η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν τον ακολουθεί στην απόφαση για εκλογική συνεργασία με το κόμμα Πατριωτική Ένωση του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανακοίνωσε συνεργασία με το κόμμα του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου και προχώρησε στη διαγραφή της Αφροδίτης Λατινοπούλου, η οποία διαφώνησε με την απόφασή του και αντέδρασε έντονα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ, ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναλαμβάνει τα καθήκοντα αντιπροέδρου του κοινού σχήματος, ενώ οι αξιωματούχοι του κόμματός του εντάσσονται στον κοινό μηχανισμό και άπαντες οι υποψήφιοι στο κοινό ψηφοδέλτιο.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Αφροδίτης Λατινοπούλου, η οποία σε ανάρτησή της στο Instagram κάνει λόγο για «ξεπούλημα» του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ και κατηγόρησε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο ότι έχει αλλάξει 32 κόμματα και θέσεις. «Ουδέποτε υπήρξε απόφαση του συμβουλίου, αλλά ένα κακοστημένο σόου είκοσι φίλων σου» αναφέρει και τον κατηγορεί πως πήγε εκεί που έβριζε, για καθαρά βιοποριστικούς λόγους.

Στο μεταξύ, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έσβησε το σχόλιο της Αφροδίτης Λατινοπούλου από το λογαριασμό του, με την ίδια να επανέρχεται σχολιάζοντας πως «ο κ. Μπογδάνος έσβησε το σχόλιο διότι τον ενοχλεί η αλήθεια, ίσως και γιατί τα likes του σχολίου μου θα ξεπερνούσαν τα likes της ανακοίνωσής του».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time στις 15 Μαρτίου 2023