Περιοδεία πραγματοποίησε, σήμερα, κλιμάκιο της ΟΝΝΕΔ με επικεφαλής τον πρόεδρο της Οργάνωσης Ορφέας Γεωργίου, στην Αργολίδα. Στο επίκεντρο βρίσκονται πάντα νέοι και νέες ανά την ελληνική Επικράτεια που αναπτύσσουν επιχειρηματική δραστηριότητα με έδρα τον τόπο τους.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης ήταν οι εγκαταστάσεις της οικογενειακής επιχείρησης ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ Φ. & ΥΙΟΙ Α.Ε.Ε., η οποία δραστηριοποιείται επί τρεις γενιές στον χώρο εμπορίας κρεάτων, όπου τα μέλη της ΟΝΝΕΔ υποδέχθηκε ο 28χρονος γιος της οικογένειας Αλέξανδρος. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκαν στην επιχείρηση Alpha Design and Shadow, μία εταιρεία τρίτης γενιάς που απασχολεί δεκάδες νέες και νέους εργαζομένους και το αντικείμενο της είναι η κατασκευή ειδών σκίασης. Εκεί, ο Γιώργος τους εξήγησε τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η εταιρεία. Η περιοδεία συνεχίστηκε στην επιχείρηση «FOTA FOTA», η οποία κατασκευάζει και τοποθετεί φωτιστικά σε μικρές και μεγάλες εγκαταστάσεις. Ο Γιώργος και ο Μάριος, αδέρφια και ιδιοκτήτες της επιχείρησης ξενάγησαν τον Πρόεδρο και τα μέλη της Οργάνωσης, επισημαίνοντας τα κίνητρα που δόθηκαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια στους νέους επιχειρηματίες.

Τα στελέχη και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, με αφορμή την επίσκεψή τους στην πόλη του Ναυπλίου, βρέθηκαν στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου και συνέβαλαν στη σημερινή διανομή του συσσιτίου για το «Γεύμα Αγάπης».

01
02
03
04
05
06
07
08
09
010

Στη συνέχεια, το κλιμάκιο της ΟΝΝΕΔ περιηγήθηκε σε επιχειρήσεις εστίασης στον εμπορικό δρόμο του Ναυπλίου, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με νέους εργαζόμενους και επαγγελματίες ενώ, η επίσκεψη στην περιοχή ολοκληρώθηκε με μία ανοιχτή συζήτηση που πραγματοποιήθηκε παρουσία δεκάδων νέων στην κεντρική πλατειά του Άργους. Τα μέλη και οι φίλοι της τοπικής οργάνωσης μετέφεραν στον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ορφέα Γεωργίου τις ανησυχίες και τις σκέψεις τους για τον τόπο τους και τόνισαν μεταξύ άλλων την βαρύτητα που πρέπει να δοθεί στην στήριξη του πρωτογενούς τομέα.

Στο πλαίσιο της περιοδείας τους, τα μέλη της ΟΝΝΕΔ συναντήθηκαν με τον βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανό και τον πρόεδρο ΔΕΕΠ Αργολίδας Παναγιώτη Ζαχαριά.

Μετά το πέρας της περιοδείας ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου δήλωσε: «Η σημερινή μας περιοδεία στην Αργολίδας επιβεβαίωσε όσα απασχολούν, τις τελευταίες εβδομάδες, τις νέες και τους νέους της χώρας μας. Νέες και νέους που βλέπουν μια Ελλάδα πλέον να στέκεται στα πόδια της και να μπορεί να διασφαλίζει ένα καλύτερο αύριο, με νέες θέσεις και καλύτερους μισθούς. Ωστόσο, η γενιά μας δεν έχει μόνο το δικαίωμα να ονειρεύεται, αλλά έχει και μια τεράστια ευθύνη. Το ''ποτέ ξανά'' να γίνει πράξη και να μη μείνει στα λόγια. Να διορθώσουμε τις παθογένειες του παρελθόντος και να συγκρουστούμε με τα κακώς κείμενα του κράτους μας. Αυτή είναι και η βούληση του ίδιου του Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη. Και αυτό θα το κάνουμε όλοι οι νέοι μαζί, ενωμένοι σε κάθε γενιά της Ελλάδας».

Τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ορφέα Γεωργίου συνόδευσαν στην περιοδεία ο υπεύθυνος περιφερειακών Οργανώσεων Φάνης Πασχάλης, ο υπεύθυνος κοινωνικής αλληλεγγύης & ανθρωπίνων δικαιωμάτων Δημήτρης Μάγγελ, η υπεύθυνη τομέα Παιδείας Σταματίνα Αντωνίου, ο πρόεδρος Νομαρχιακής Γιώργος Κουκούλης, η περιφερειάρχης Πελοποννήσου ΟΝΝΕΔ Βίκυ Γεωργακοπούλου, ο αντιπρόεδρος νομαρχιακής Αντώνης Βαρδάκας και το μέλος Κ.Ε. Κωνσταντίνος Κουρτέλης.