Στις δηλώσεις του προέδρου ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, περί τρίτου πολιτικού προσώπου για τη θέση του πρωθυπουργού μετά τις εκλογές αναφέρεται η στήλη «Big mouth» του powergame.gr, επισημαίνοτας πως αποτέλεσαν αφορμή για να μπερδέψει τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και ακόμα περισσότερο τον κόσμο.

Αναλυτικά τι αναφέρει το «Big mouth»

Τα όσα υποστήριξε στην πρόσφατη συνέντευξή του στην ΕΡΤ ο πρόεδρος Ανδρουλάκης αποτέλεσαν την αφορμή για να μπερδέψει τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και ακόμα περισσότερο τον κόσμο.

Το κλίμα στο εσωτερικό του κόμματος είναι το χείριστο, αφού ακόμα και οι φίλα προσκείμενοι στον αρχηγό του Κινήματος δεν κατάλαβαν τι ακριβώς εννοούσε ο… ποιητής. Γενικώς, θεωρούν ότι από τις δηλώσεις προέκυψε πολύ μεγαλύτερη ζημιά απ΄ό,τι όφελος. Έτσι, τώρα ψάχνουν να μαζέψουν κάπως τα πράγματα, ρίχνοντας ονόματα στο πολιτικό τραπέζι.

Ρελάνς με στελέχη από την Κεντροδεξιά

Με δεδομένο ότι ο πρόεδρος Ανδρουλάκης υποστήριξε ότι θα προτείνει πολιτικό πρόσωπο για τη θέση του πρωθυπουργού, ήταν απολύτως λογικό να αναπτυχθεί μια σεναριολογία με πολλά και διαφορετικά ονόματα. Όταν, όμως, κατάλαβε ότι η συγκεκριμένη αναφορά εκ των πραγμάτων οδηγούσε σε πρόσωπα όπως οι Βενιζέλος, Παπανδρέου και Διαμαντοπούλου, αμέσως άρχισαν να το στρίβουν (στο ΠΑΣΟΚ) ολίγον προς τα δεξιά. Στο πλαίσιο αυτό, έφτασαν στ’ αυτιά μου τα ονόματα του Δένδια, του Χατζηδάκη και της Ντόρας. Δεν θα επεκταθώ περαιτέρω επί του θέματος, γιατί δεν θέλω να στερήσω από τον Σεφερλή, τώρα που πήρε μεταγραφή στον ΣΚΑΪ, να κάνει μια όσο το δυνατόν πιο καλή πρεμιέρα.