Κακά Κορίτσια
Κακά Κορίτσια Μαρία Λεμονιά Έλενα Καραμίχαλου
ad4
Πολιτική

Επιθεώρηση Γεωργιάδη στα έργα στο Ελληνικό: «Έρχονται και μου ζητούν να τους βρω σπίτι» (EIKONEΣ)

Για το Riviera Tower έχει ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία για 127 διαμερίσματα

Αυτοψία στα  έργα της επένδυσης στο Ελληνικό τα οποία βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη έκανε σήμερα το πρωί ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, συνοδεία του αναπληρωτή υπουργού, Νίκου Παπαθανάση, καθώς και βουλευτών της Ν.Δ.

«Σκοπός της επίσκεψης είναι να παρουσιάσουμε την πραγματική πρόοδο του έργου στο Ελληνικό, ώστε να μην επιτρέπομε στα fake news να καταστρέφουν μια μεγάλη εθνική προσπάθεια. Θα ήθελα να είναι εδώ και ο ΣΥΡΙΖΑ, καθότι τα σενάρια εκπορεύονται από τον ΣΥΡΙΖΑ και αναφέρουν ότι το έργο δεν προχωράει. Το πρώτο σημείο που βρίσκεται σε τελική διαδικασία αποπεράτωσης είναι το ακίνητο των ΑμεΑ», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Λίγο αργότερα, μιλώντας για την το Riviera Tower, τον πύργο κατοικιών που βρίσκεται στα σκαριά, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι έχουν προπωληθεί όλα τα διαμερίσματα, με εξαίρεση τα ρετιρέ. «Η ζήτηση είναι τέτοια που έρχονται στο γραφείο μου και μου ζητούν να τους βρω σπίτι στο Ελληνικό. Τους απαντάω ότι δεν είμαι μέτοχος στη Lamda και δεν μπορώ να τους βοηθήσω. Αρκετοί προσπαθούν να βρουν ένα ακίνητο, ωστόσο 9 στους 10 γυρίζουν απογοητευμένοι», είπε.


Σημειώνεται ότι για το Riviera Tower έχει ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία (υπογραφή συμβολαιογραφικής πράξης) για 127 διαμερίσματα από το σύνολο των 169 διαμερισμάτων (75% του συνόλου), με τις συνολικές εισπράξεις από τις εν λόγω αγοραπωλησίες να ανέρχονται σε 71 εκατ. ευρώ (20% του τιμήματος).

 Παρόντες ήταν από τη Νέα Δημοκρατία οι βουλευτές Χάρης Θεοχάρης, Σοφία Βούλτεψη, Βασίλης Σπανάκης, Μπάμπης Παπαδημητρίου, Διονύσης Χατζηδάκης, Άννα Καραμανλή και Κώστας Κυρανάκης, καθώς και ο Δημήτρης Βαγενάς από την Ελληνική Λύση.