Ένταση στον προεκλογικό ρυθμό στον οποίο κινούνται ήδη τα πολιτικά κόμματα, δίνει η κόντρα κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης για το σπίτι του Γιάννη Ραγκούση στην Πάρο.

Αυτήν τη φορά αφορμή στάθηκε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Απογευματινή»,  σύμφωνα με το οποίο υπάρχει «Απάτη Ραγκούση, με εικονικές προσλήψεις του γιου και της κόρης (ως προσωπικό στη βίλα της Πάρου) για να εισπράττουν την επιδότηση ανεργίας για εποχικούς και να φουσκώνουν τα έξοδα της ατομικής επιχείρησης».

 Η ΝΔ καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να διαγράψει από τα ψηφοδέλτια τον τομεάρχη διαφάνειας του κόμματός του.

 «Αν μετά από όλα αυτά εξακολουθήσει να καλύπτει τον κ. Ραγκούση, θα αποδείξει με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο ποιο πραγματικά είναι το ήθος του ΣΥΡΙΖΑ, που φαίνεται ότι έμαθε να πολιτεύεται στα κότερα, να κολυμπάει στις πολυτελείς πισίνες και να γεύεται το χαβιάρι με τα λεφτά των φορολογουμένων πολιτών».

 Πανικό καταλογίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ στηρίζοντας πλήρως τον Γιάννη Ραγκούση.

 «Ο κ. Μητσοτάκης δεν τολμά, όπως έκανε ο κ. Ραγκούσης, να δώσει στη δημοσιότητα τις δηλώσεις του για να δουν οι πολίτες αν και τι ακριβώς δηλώνει από την ενοικίαση της βίλας του στην Τήνο».

 «Πλαστογραφία και αλλοίωση»

Σημειώνεται ότι η «Απογευματινή» επικαλείται και έγγραφο του ΕΦΚΑ με την επισήμανση «πλασματική αναγγελία» το οποίο σύμφωνα με την εφημερίδα αναφέρεται σε εικονική πρόσληψη.

 Με ανακοίνωσή του ο Γιάννης Ραγκούσης μιλά για πλαστογραφία και αλλοίωση του νοήματος υπηρεσιακού εγγράφου του ΟΑΕΔ και όχι του ΕΦΚΑ, ότι τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του 23 και 25 αντίστοιχα προσλήφθηκαν στην οικογενειακή επιχείρηση με τον κατώτατο μισθό πλήρους απασχόλησης όπως προβλέπει ο νόμος και ότι έλαβαν το εποχικό επίδομα βάσει του νόμου.

Ο Γιάννης Ραγκούσης δηλώνει αποφασισμένος να προχωρήσει σε αγωγές για να υπερασπιστεί τον εαυτό του στις αίθουσες των δικαστηρίων.