Στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Σπύρο Χαριτάτο μίλησε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, αναφορικά με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ των Παραπολιτικών που δημοσιεύει καταγγελία πρώην εργαζόμενης του ξενοδοχείου «Bίλα Ειρήνη», που διαθέτει η οικογένεια της πρώην συζύγου του Γιάννη Ραγκούση, Κατερίνας Ρούσσου, στη Νάουσα της Πάρου.

Ο Παύλος Μαρινάκης αναφέρει: «Η σημερινή αποκάλυψη των Παραπολιτικών σε συνέχεια όσων αποκάλυψε η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ καταδεικνύουν ότι ο κ.Ραγκούσης είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα ότι το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς είναι ένα από τα μεγαλύτερα ανέκδοτα της μεταπολίτευσης. Φαίνεται από όσα λέει η πρώην εργαζόμενη ότι υπήρξε μία εκ των υστέρων προσπάθεια τακτοποίησης, όπως η ίδια το λέει, μιας σημαντικής παραβίασης του Νόμου. Πόσο ηθικό είναι να γίνεται αυτό σε μια εργαζόμενη και ουσιαστικά να κοροϊδεύεται και το κράτος. Πόσο ηθικό είναι να προσπαθεί κάποιος εκ των υστέρων να καλύψει τα ίχνη του;»

Και συπληρώνει ο γραμματέας της ΝΔ: «Θέλετε να θυμηθούμε πόσες πορείες έκαναν για τα δικαιώματα των εργαζόμενων, πόσα πανό έχουν φτιάξει εναντίον όλων αυτών που οι ίδιοι τελικά έκαναν, με τις πολιτικές τους και την ατομική τους συμπεριφορά... Πού έχετε ξανακούσει τον όρο ''υποψήφια εργαζόμενη'', αυτές είναι συμπεριφορές που δεν υπάρχουν ούτε στα καθεστώτα...Τι σημαίνει η υποψήφια εργαζόμενη; Η εργαζόμενη καταγγέλλει ότι την έπιασαν με το βετέξ στο χέρι, δούλευε...Θέλω να δω την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ και του κ.Τσίπρα αλλά δυστυχώς δεν είναι μια μεμονωμένη συμπεριφορά. Έχουν ως σύνθημα το δικαιοσύνη παντού, ίσως είναι το δεύτερο μεγαλύτερο ανέκδοτο από το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς».