O υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 για το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Παραπολιτικά καταγγελία πρώην εργαζόμενης του ξενοδοχείου «Bίλα Ειρήνη», που διαθέτει η οικογένεια της πρώην συζύγου του Γιάννη Ραγκούση.

Ο υπουργός σχολίασε την καταγγελία της πρώην εργαζόμενης, τα περί «υποψήφιας εργαζόμενης», τις αναφορές για καταγγελίες, τις προσπάθειες για τακτοποίηση:

Ο Μάκης Βορίδης δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Η νομοθεσία δίνει τη δυνατότητα για ένα διάστημα να απασχολείται κάποιος, είναι σαφές ότι αυτό δεν πρέπει να είναι καταχρηστικό εδώ έχουν σημασία οι χρόνοι. Αδήλωτος εργαζόμενος δεν μπορεί να υπάρχει... Γιατί δεν δήλωσες ότι είσαι τουρίστρια, γιατί στην πραγματικότητα δεν δήλωσε ψευδώς, ώστε να αποφθεχθεί το πρόστιμο για την επιχείρηση, εξαιτίας της παράλειψης δηλώσεως. Αυτό είναι το οποίο πρέπει να ελεγχθεί, όπως και για ποιο λόγο και τι είδους παρέμβαση ήταν αυτή, που οδήγησε στη μη καταχώρηση του εργαζομένου... Δεν έχει τέτοιες ευαισθησίες ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει καταδικασμένους στα ψηφοδέλτιά του για παραβάσεις καθήκοντος, δεν ιδρώνει το αυτί του ΣΥΡΙΖΑ. Τα στελέχη της ΝΔ, στοχοποιήθηκαν, εκδιώχθηκαν και απηλλάγησαν από την σκευωρία. Η έννοια δίκαιο, δικαιοσύνη και ΣΥΡΙΖΑ είναι ξένες μεταξύ τους».