Οι δικηγόροι του Α. Γεωργούλη στις Βρυξέλλες εξήγησαν ότι «ο κ. Γεωργούλης και ο συνήγορός του δεν είχαν πρόσβαση στο φάκελο και δεν θα γίνει κανένα περαιτέρω σχόλιο σε αυτό το στάδιο». Όπως επίσης εξήγησαν, η όλη υπόθεση είναι μυστική και, αν δεν αρθεί η ασυλία του Α. Γεωργούλη, όταν θα γίνει και επισήμως κατηγορούμενος δηλαδή, οι συνήγοροί του δεν πρόκειται να πάρουν κανένα στοιχείο της δικογραφίας στα χέρια τους.

Η κοπέλα που ενδέχεται να καταγγείλει κακοποίηση

Όσον αφορά την κοπέλα που είχε καταγγείλει παρενόχληση από τον Α. Γεωργούλη σε υπηρεσίες του Ευρωκοινοβουλίου, αναφέρεται ότι αυτή η κοπέλα είχε πάει για δουλειά στο συγκεκριμένο γραφείο ύστερα από πρόταση του συνεργάτη του Α. Γεωργούλη. Είναι ο υπάλληλος που σύμφωνα με πληροφορίες τον έχει καταγγείλει για εργασιακό μπούλινγκ.

Νέα καταγγελία από ασκούμενη στο γραφείο του Αλέξη Γεωργούλη

O βασικός λόγος που τελείωσε η συνεργασία μεταξύ του συγκεκριμένου υπαλλήλου και του Αλέξη Γεωργούλη ήταν ακριβώς αυτή η κακοποιητική συμπεριφορά στην κοπέλα που τού είχε συστήσει ως εργαζόμενη. «Όχι ότι δεν είχε και άλλα εργασιακά προβλήματα η σχέση τους, αλλά ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».

Τουλάχιστον 4 συνεργάτες του Γεωργούλη παραιτήθηκαν

Από το γραφείο του Αλέξη Γεωργούλη πάντως έχουν περάσει πολλοί βοηθοί. Τουλάχιστον 4 έχουν παραιτηθεί -δεν έχουν όλοι παραιτηθεί όμως για λόγους κακοποίησης. Επίσης, πολλές νέες κοπέλες -κυρίως- έχουν περάσει από εκεί για λίγους μήνες για πρακτική, όπως προβλέπει το συμβόλαιό τους. Μάλιστα, ο Αλέξης Γεωργούλης είχε ανακοινώσει διαδικασία επιλογής μέσω κοινωνικών δικτύων.